DESPRE SUCCES CU… GENTLEMEN’S CORNER

0
2

Succesul. În ultimul timp auzim tot mai des despre cum să-l atingem. Unii îl invidiează, alții încearcă să-l discrediteze, în timp ce alții – ajunși să-l „guste” – nu știu cum să se bucure de el. De asemenea, succesul înseamnă ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Pentru unii înseamnă bani, ținute vestimentare frumoase sau automobile premium, în timp ce pentru alții înseamnă respect sau liniștea oferită de cadrul familiar. Succesul este un deziderat pentru fiecare dintre noi, atingerea lui devenind o parte esențială a vieții noastre.

Este exact ceea ce încearcă să ne transmită Gentlemen’s Corner, povestea de sezon fiind o exprimare a succesului, a lucrurilor frumoase și a modului în care noi ne raportăm la toate acestea. Și cum altfel putea fi descris acest sentiment unic, dacă nu prin piesele propuse pentru colecția de sezon Gentlemen’s Corner – ce oferă piese vestimentare marcate de echilibru – liniile elegante fiind suprapuse peste cele ale unui model BMW M850i xDrive Cabrio. Calitatea este cuvântul de bază al colecției, dorința de a atinge succesul fiind marcată de filozofia Gentlemen’s Corner în ce privește bucuria de a deține lucruri frumoase. Iar drumul către succes (și dorința de a-l atinge) se asociază de cele mai multe ori cu o ținută de calitate și un automobil pe măsură, visul de a conduce – eliberat de grijile cotidiene – putând fi transpus în liniile curate ale mărcii germane. Ce ar putea să îmbrace un gentleman, atunci când se află la volanul unui BMW M850i xDrive Cabrio? Ce și-ar dori? Cum să atingă acest deziderat?

Răspunsul este unul simplu: confort și eleganță, alături de bun gust. Toate acestea și mai mult decât atât…. Fibrele naturale sunt alegerea evidentă, precum inul (produs de compania italiană Carnet) utilizat în construcția sacoului, a vestei și a pantalonilor lucrați pe comandă, în timp ce cămașa – lucrată Made To Measure – folosește o țesătură fină produsă de Albini. Și cum un cabriolet high-end asigură pasionaților plimbări somptuoase, dotările modelului sunt unele impresionante, ținuta unui gentleman de succes nu putea să fie completată decât de o pereche de pantofi din piele întoarsă – perfecți pentru condus.

Cu o capacitate de 4393 centimetri cubi și 530 Cai Putere sub capotă, noul BMW M850i xDrive Cabrio dispune de performanțe deosebite (precum o accelerație de la 0-100 km/oră în doar 3,9 secunde), motorizarea Bi-Turbo oferind un sunet extrem de plăcut posesorului, în timp ce habitaclul este dominat de eleganță. Tapițeria de bună calitate (Roșu Fiona/Negru) este completată de sacoul realizat în nuanțe puternice de portocaliu, ceea ce face din această piesă o alegere perfectă – asocierea mergând pe ideea gentleman-ului îndrăzneț – și de bun gust. Pantalonii și vesta, în nuanțe de crem, vin să completeze o alegere ideală pentru sezonul de vară, toate acestea îmbinându-se într-o ținută axată pe confort și eleganță, ce impune respect și întoarce privirile, o tușă subtilă ce transmite dorința de succes a fiecăruia dintre noi. Mai multe detalii despre colecție sunt disponibile aici (www.gentlemenscorner.ro). Copyright foto – Rusu Dumitru Costinel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here