DESPRE LIBERTATE, MIȘCARE ȘI ELEGANȚĂ

0
596
Gentlemen’s Corner - Audi Q

Generație după generație, imaculat în stil și meticulos în maniere, “Gentleman-ul” a reprezentat un simbol al clasei și standardului general masculin. El nu se supune regulilor de etichetă, ci mai degrabă le trăiește. Poartă cu eleganță ținutele vestimentare, indiferent de sezon, fiind un reper în ceea ce privește politețea și curtoazia. Într-un cuvânt, este un model. Iar modelele, o știm, este bine să le urmăm atâta vreme cât se referă la principii fundamentale. Este important să fii punctual și să respecți reguli, pentru că fiecare detaliu sau acțiune te definesc și au un impact major asupra asistenței.

Gentlemen’s Corner - Audi Q8

Este exact ceea ce sugerează noua colecție de toamnă/iarnă propusă de Gentlemen’s Corner, ale cărei ținute amintesc de vremurile de altădată – când astfel de principii reprezentau o literă de lege – dar care sunt lucrate în spiritul vremurilor actuale. O colecție adresată bărbatului care iubește “Libertatea” și “Eleganța”. Liniile sunt simple, clasice, sugerând libertatea de “Mișcare”, asociere perfectă cu modernitatea și eleganța modelului Audi Q8, iar stilul este prezent până la nivel de detaliu. Astfel,  contemporanul și eleganța reușesc să se îmbine într-o ținută smart-casual, potrivită pentru o zi de toamnă târzie. Un prânz servit la “Restaurantul Diplomat”, una dintre locațiile situate în mediul natural al Capitalei, este guvernat întotdeauna de regulile de politețe ale gentleman-ului modern. Iar acest fapt necesită o ținută adaptată acestui sezon, fie că ne referim la una ce include un sacou, ori la una care are ca punct de reper paltonul.

Un gentleman va alege întotdeauna o piesă vestimentară făcută pe comandă, cu atât mai mult cu cât sacoul constituie o piesă de rezistență atemporală. Sacoul slim fit este lucrat dintr-un material cu o textură deosebită, el putând fi purtat cu un pulover și pantaloni dintr-o lână ușor elastică, asigurând astfel confortul și mobilitatea atât de necesară bărbatului modern, aflat mereu în “Mișcare”. Accesoriile, atât de necesare într-o ținută modernă, evidențiază “Eleganța” și personalitatea purtătorului. Realizat după metoda “Made To Measure” (pornind de la un tipar de serie, care poate fi personalizat în multiple feluri), sacoul este la un singur rând de nasturi, detaliile fiind date de cele două șlituri și buzunarele laterale, în timp ce mânecile vin cu butoniere (în ton) funcționale. Și fiindcă ne apropiem de sezonul de iarnă, lâna constituie elementul predominant – mătasea și cașmirul asigurând liantul atât de necesar unei piese vestimentare premium. Urban, elegant și versatil, sacoul este asortat cu un pantalon gri (lână 100% Cerruti), la care se poate adăuga o pereche de pantofi de culoarea coniacului, rezultatul fiind o ținută care emană încredere și stil.

Această ținută poate fi asortată cu maleta și pantofii de condus “Barker”, accesorizarea putând fi realizată cu o geantă de voiaj din piele naturală – produsă manual în Italia. Pentru că, da, un Audi Q8 te îndeamnă să explorezi – beneficiind de ceea ce înseamnă experiența la bordul unui model “Quattro” în condițiile de lux și eleganță pe care ți le conferă interiorul său creat în stilul celui mai exclusivist lounge. Despre unul care, în egală măsură, îți permite să rămâi mereu conectat nu doar pentru a afla toate detaliile esențiale pentru o experiență de vis, dar și, dacă este nevoie, să-ți respecți angajamentele pe care ți le-ai asumat, lucru esențial pentru un adevărat gentleman. Despre cum sezonul se anunță unul rece, piesa de rezistență este dată de paltonul în carouri “Prince of Wales” cu rever lat. O piesă marcată de tușe grena – ce înviorează ansamblul – în timp ghetele “Barker Country Collection” vin să ofere un plus de coerență ținutei. Realizat la comandă, paltonul dispune de trei nasturi și un șliț central, gulerul din catifea grena oferind un plus de “Eleganță”. Mai multe detalii despre colecție aici (www.gentlemenscorner.ro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.