Designworks, design nou pentru Sea Ray!

0
531
Designworks & Sea Ray (Sundancer 370 Outboard)

Designworks, o companie din portofoliul BMW Group, a anunţat astăzi o colaborare cu principalul producător de bărci de agreement – Sea Ray – pentru a dezvolta un nou limbaj de design, elegant şi sofisticat. Primul model este reprezentat de noul model Sundancer 370 Outboard, realizat într-o versiune reproiectată, barca fiind dezvăluită în cadrul unui eveniment desfășurat ieri seară – live prin intermediul platformei sociale Facebook. Lansarea oficială a acestui nou produs marchează şi cea de-a 45-a aniversare a seriei Sundancer.

Designworks Sundancer 370 Outboard (detaliu general)

“De peste 60 de ani, Sea Ray are o istorie bogată ca lider al producătorilor de ambarcaţiuni”, a declarat Johannes Lampela (Director de Design Industrial la Designworks). “Designul Sea Ray este foarte uşor de recunoscut, iar obiectivul nostru în această colaborare a fost de a consolida şi mai mult ADN-ul de design prin prezentarea celor mai emblematice caracteristici într-o execuţie modernă a designului. Rezultatul este o estetică deopotrivă clasică şi modernă, care este folosită pentru a inspira următoarea generaţie de bărci Sea Ray”.

Mai multe știri din auto AICI

“Obiectivul nostru a fost să definim fundamentul pentru o expresie de design îndrăzneaţă şi pură”, a spus Charlie Foss (Directorul de Design Sea Ray). “Prin colaborarea cu Designworks am reuşit să producem un set nou de principii de design care să aducă un omagiu trecutului mărcii noastre şi în acelaşi timp să indice viitorul, rezultatul fiind aspect incontestabil Sea Ray. Un rezultat al colaborării a fost definirea a patru caracteristici-cheie de design pentru a informa că modelele Sea Ray merg mai departe: elegant, încrezător, atletic şi distinctiv”.

Designworks Sundancer 370 Outboard (detaliu spate)

Eleganţa este recunoscută prin linia lungă, integrată în partea laterală a bărcii. Încrederea este evidentă printr-o jawline de caracter puternică, iar atletismul este transmis cu suprafeţe intenţionate care ilustrează puterea şi mişcarea. Caracterul distinctiv este oferit prin emblema caracteristică Sea Ray a părţii laterale a carenei şi linia centrală care creează o senzaţie de viteză. Pe lângă consultanţă pentru clienţii din multe industrii, Designworks realizează proiecte pentru BMW Group (automobile de lux, motociclete şi experienţe digitale).

Mai multe știri din industrie AICI

Echipele Designworks şi Sea Ray au lucrat printr-un proces riguros de ateliere multiple şi sesiuni de colaborare, pătrunzând adânc în perspectivele consumatorilor, tendinţele de design şi patrimoniul de brand. “Designul inspirat din automobile face parte din istoria Sea Ray, datând din colaborarea cu Harley Earl Associates la începutul anilor ’60. A fost important să fim parteneri cu un grup care are o înţelegere cuprinzătoare a mobilităţii viitoare şi capacitatea de a dezvolta concepte în vederea contextelor viitoare”, a spus Charlie Foss. Detalii Sea Ray AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.