Dertour, propuneri de vacanțe în sistem online!

0
216
Dertour Maldive - (Hulhule Island)

Dertour organizează în perioada Târgul Online de Turism – între 11 și 21 februarie – evenimentul desfășurându-se prin intermediul platformei online dertour.ro/targ-turism. În cadrul târgului, iubitorii de călătorii sunt așteptați cu propuneri de vacanțe și foarte multe facilități. Astfel, cei acre sunt interesați de rezervări în avans – pentru sezonul de primăvară/vară – pot interacționa live cu unul din consultanții agenției de turism, aceștia urmând să prezinte oferte personalizate pe toată perioada evenimentului.

Dertour (Ras Al Khaimah)

Datorită desfășurării online, clienții pot primi consultanță și oferte în confortul propriei lor locuințe, fără a aștepta în aglomerația specifică offline. Pentru anul 2021, ofertele cele mai reprezentative sunt cele exotice sau safari, destinațiile premium – precum Kenya, Ras al Khaimah, Dubai, Maldive, Punta Cana – fiind completate de locații din Grecia, Tunisia, Turcia sau Egipt. Astfel, pasionații de călătorii au ocazia să experimenteze plajele fascinante din emiratul Ras al Khaimah, o vacanță exotică în Kenya (în luna martie) sau un sejur pe una din splendidele plaje ale Greciei.

Dertour (Oferte Turism)

Dacă tot pomeneam de Ras al Khaimah, trebuie să știți că înseamnă “vârful cortului” și este cel mai nordic emirat dintre cele șapte care compun – de la începutul anilor 1970 – actual stat Emiratele Arabe Unite (EAU). Cu peste 7.000 ani de istorie și cultură, emiratul poate fi escapada perfectă de vacanță – cu peisaje magnifice, linii de coastă uluitoare și fascinantul deșert – acesta impunându-se ca una dintre cele mai spectaculoase destinații din Orientul Mijlociu. Cu soare pe tot parcursul anului, Ras Al Khaimah este poziționat la doar 45 minute de metroopola Dubai.

Dertour (Safari în Kenya)

Pentru majoritatea destinațiilor de vară, agenția pune la dispozițe zboruri charter directe, în condiții de maximă siguranță – cu testare Covid-19 la plecare de pe aeroport – exitând totodată și un serviciu de asigurare al vacanței împotriva pandemiei de coronavirus atât înainte de plecare, cât și pe durata vacanței. De asemenea, Dertour vine cu oferte și pentru cei care vor să profite în plus de numeroasele facilități Early Booking. Vizavi de acest serviciu, există posibilitatea de a realiza rezervări fără riscuri suplimentare, agenția oferind numeroase oferte speciale. Detalii Dertour AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here