De’Longhi lansează “La Specialista”

0
53
De'Longhi - La Specialista

De’Longhi – producătorul italian lider mondial în producția de espressoare (de uz casnic) – lansează espressorul manual La Specialista, cu un design inspirat de espressoarele profesionale și dotat cu tehnologii avansate. ”Pentru cei cu adevărat pasionați de cafea și mai ales de prepararea ei, am lansat espressorul La Specialista, o bijuterie pentru orice bucătărie, cu un design italian irezistibil și funcții de precizie, care transformă orice preparare a cafelei într-o experiență de barista”, spune Roxana Dumitru, Director de marketing De’Longhi România.

De’Longhi – La Specialista

Cu o presiune de 19 bari, La Specialista oferă 3 opțiuni de preparare presetate: espresso, cafea și cafe lungo, la care se adaugă orice băutură pe bază de cafea cu lapte, precum latte sau cappuccino. În plus, funcția ”MY” a aparatului permite utilizatorilor să își personalizeze cu ușurință intensitatea tuturor rețetelor de cafea presetate, pentru o experiență cu adevărat unică.

Pentru că aroma cafelei este cea mai puternică în momentul în care boabele de cafea sunt măcinate, espressorul La Specialista râșnește exact cantitatea de boabe de care este nevoie pentru băutura selectată, la o simplă apăsare de buton.

De’Longhi – La Specialista

Râșnița avansată, plasată deasupra aparatului, este echipată cu doi senzori, pentru a oferi o dozare optimă și uniformă a cafelei. La Specialista este dotată și cu Smart TAMPING Station, care printr-o singură apăsare a mânerului livrează o presare perfectă a cafelei. ”Presarea uniformă și corectă a cafelei este fundamentală pentru a obține rezultate perfecte în fiecare ceașcă”, explică Roxana Dumitru. ”În cazul în care cafeaua măcinată ar fi presată prea puțin sau compactată prea tare, rezultatul ar fi compromis.” La Specialista este prevăzută cu două sisteme separate de încălzire, unul pentru apă, altul pentru abur.

De’Longhi – La Specialista

Thermoblock-ul ultra-performant – cu sistemul de control al temperaturii – asigură o stabilitate maximă a temperaturii și toate condițiile potrivite pentru o preparare perfectă a oricărei băuturi pe bază de cafea. În același timp, AdvancedLATTE System – o tehnologie dedicată de încălzire pentru prepararea laptelui – oferă o performanță excelentă a aburului. Aparatul are un selector dublu, pentru băuturi delicioase pe bază de lapte, cu spumă fină și cremoasă, pentru latte art, sau bogată, pentru cappuccino. Espressorul oferă posibilitatea utilizării ceștilor și a cănilor de până la 12 cm înălțime, având un suport reglabil pe înălțime. Mai multe detalii AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here