Davidoff Masterpiece Humidor Series I

0
836
Davidoff (Masterpiece Humidor Series I)

Davidoff, companie producătoare de trabucuri premium, a prezentat recent cea mai nouă ediție limitată a mărcii – Master Edition Humidor Series I – proiectată de artistul francez Rose Saneuil, produsul urmând să fie disponibil pe anumite piețe (începând cu luna septembrie 2020). Totodată, compania elvețiană a anunțat lansarea unei a doua serii în cursul lunii noiembrie. Fiecare humidor oferă pasionaților 50 de trabucuri Davidoff Masterpiece Series I, un blend realizat exclusive de un Davidoff Master Blender.

Davidof (Rose Saneuil)

Trabucurile oferă note picante de piele și lemn, tutunul Dominican fiind accentuat cu tonuri de cafea și retro-hale. De asemenea, învelișul Ecuadorian al trabucului oferă note cremoase de cafea neagră, cu tentă de prune în a doua treime. Ultima treime oferă o aroma mult mai cremoasă, cu note de lemn, condiment și cacao. Design-ul Masterpiece Humidor Series I a fost inspirat de diferite dimensiuni ale timpului: timpul ca lux suprem, limitarea timpului și oprirea timpului. Iar Rose Saneuil a interpretat primul aspect printr-o imagine a apusului de soare; a doua prin evaporarea fumului, în timp ce a treia perioadă este imaginată prin utilizarea frunzelor de tutun vintage (recoltate în 1994).

Davidoff Cigars

De altfel, Saneuil a folosit materiale luxoase, precum frunze din aur, frunze de tutun, pergament, nuc, sycamore și lemn wenge pentru decorarea humidorului, el fiind confecționat din lemn de pere. Totodată, în luna noiembrie urmează să fie lansat și Davidoff Masterpiece Humidor Serie II, acesta urmând să beneficieze de o combinație de culori închise de tutun, completate cu nuanțe aurii strălucitoare.

Davidoff Masterpiece Humidor Series I

Conform lui Edward Simon (Director de Marketing al Oettinger Davidoff), realizarea acestui humidor sărbătorește patrimoniul creativ al mărcii: “Colaborarea cu artizani și artiști nu este doar o piatră de temelie pentru strategia noastră de inovare, ci un mod de lucru: la Davidoff, noi dorim să învățăm, să ne inspirăm și să ne extindem orizonturile creative”. “A lucra Rose Saneuil înseamnă să respectăm demersul său creativ și abilitatea cu care își transpune ideile pe diferite materiale, precum și tehnicile în detaliu cu care lucrează, pentru noi fiind un privilegiu această colaborare”. De menționat, în România trabucurile Davidoff pot fi achizționate prin intermediul distribuitorul oficial Lerida Internațional.

Detalii aici: LERIDA INTERNAȚIONAL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.