David Morris, colecție exclusivă pe Farfetch!

0
243
David Morris (colier din rubine și diamante)

David Morris, o casă de bijuterii cu se sediul în Londra (Marea Britanie), a semnat un parteneriat cu Farfetch pentru a vinde creațiile sale prin intermediul consacratei platforme electronice. Angajamentul este o premieră pentru astfel de companie și sectorul bijuteriilor, fiind pentru prima data când un bijutier de lux lansează o colecție High Jewellery prin intermediul e-commerce. O mișcare survenită ca urmare a imposibilității de a-și prezenta noile bijuterii în timpul Săptămânii Haute Couture din Paris, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19.

David Morris (cercei din aur alb și diamante galbene și albe)

Colecția include treisprezece piese și poartă numele Renaissance, patru dintre articole urmând să fie disponibile la cumpărare prin intermediul Farfetch.com, în timp ce nouă dintre acestea pot fi vizualizate și cumpărate prin serviciile Farfetch Private Client și boutique-urile David Morris din întreaga lume. De asemenea, bijuteriile pot fi achiziționate personal dacă piața permite acest lucru sau prin intermediul unor programări virtuale. De menționat, compania – cu sediul la Londra – este singurul bijutier din Bond Street care beneficiează de propriul său atelier Hig Jewellery.

David Morris (cercei din platină, opal negru și diamante albe)

Legătura Farfetch apare în momentul când e-tailer-ii de ultimă generație s-au mutat în segmentul bijuteriilor de lux, modul de acțiune fiind destul de important în ultimii ani, companiile părând că au găsit rețeta de success cu această categorie. Revenind la David Morris, trebuie să menționăm una dintre piesele colecției – un colier cu rubin și diamant Rubia cabochon – realizat cu peste 380 de carate de rubine birmaneze rare și tonuri de culoare roșu intens. În fine, trebuie spus că bijutierul deține boutique-uri în Paris, Abu Dhabi, Dubai, Moscova și urmează să inaugureze și în Kuweit. Detalii David Morris AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here