Dan Ciocea: am investit în Holiday Plan!

0
15
Dan Ciocea - Holiday Plan

Holiday Plan este noul proiect de business al antreprenorului Dan Ciocea și o premieră în rândul tour-operatorilor din România. Proiectul cooptează ca acționari mai multe agenții de turism, astfel că promite să devină unul dintre actorii importanţi din piaţă.

Dan Ciocea (foto Holiday Plan)

Pentru a înțelege demersul antreprenorului, vă invităm să ciți un interviu acordat publicației de business Ziarul Financiar. Demers care pornește de problema cea mai important a momentului: pandemia de Covid-19 și modul cum a afectat afacerile. “În mod evident, situaţia generată de pandemie a avut un efect negativ asupra tuturor afacerilor pe care le deţin. Business-ul cu saloanele de evenimente a fost cel mai afectat”, spune Dan Ciocea.

Adaptarea

“În ianuarie 2021 am început sa investim în retail-ul alimentar, respectiv într-un lanţ de supermarket-uri. Am iniţiat investiţia drept proiect-pilot, pentru a învăţa afacerea, iar, pe sfârşit de an, am inaugurat cinci unităţi noi. Totodată, am început construcţia unui hotel în zona Charles de Gaulle. Dorim să intre în circuitul turistic până 1 februarie 2022, cu venituri generate din turism şi restaurantul de tip lounge”.

Destinație Holiday Plan (foto Shutterstock)

“Intrând pe această piață şi căutând soluţii pentru conducerea operaţională a hotelului, am cunoscut o echipă de profesionişti cu potenţial. Din comunicarea cu aceştia s-au deschis alte perspective, către o nouă afacere, respectiv un tour operator autohton. Astfel, am dorit să realizăm un concept de business care nu există actualmente în România. Reprezintă o premieră, modelul urmând să fie prezent în sectorul de turism sub marca Holiday Plan”.

Vă invităm să citiți interviul integral AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.