CYCL-E AROUND, O VACANȚĂ SPECIALĂ

0
5
Pirelli Cycl-e Around

În primul Giro d’Italia, desfășurat în 1909, treizeci din cei patruzeci și nouă de finaliști au utilizat pneuri Pirelli montate pe bicicletele lor. Douăzeci și nouă de ani mai târziu, un tânăr pe nume Gino Bartali a câștigat primul său “Tour de France”, “arzând” cauciucurile Pirelli pe asfaltul încins al soselor franceze. O victorie urmată de cele a lui Fausto Coppi, apoi din nou Bartali și iarăși Coppi, într-o rivalitate “cap la cap” ce a dus la imposibilitatea de a stabilii care dintre cei doi este cel mai bun.

Pirelli Cycl-e Around

De fapt, aceste curse au fost și primele demonstrații ale legăturii naturale, aproape simbiotice, între Pirelli și lumea ciclismului – ca și cum cele două cuvinte sunt sinonime. Revenind în zilele noastre, mai exact acum aproximativ un an de zile în urmă, compania milanezâ a răspuns “instinctiv” la chemarea ciclismului – revenind încă odată – dezvoltând pentru sectorul de curse un produs de cea mai bună calitate. Totodată, Pirelli a dezvoltat un serviciu unic de mobilitatea durabilă – denumit Cycl-e Around – un produs lansat în parteneriat cu unele dintre cele mai importante nume din sectorul hotelier de lux, depășind conceptul simplu de închiriere a bicicletelor. Astfel, oaspeții hotelului vor putea utiliza noua generație de biciclete electrice “Stromer”, acestea fiind dotate cu anvelope de înaltă performanță, constituind mijloacele de locomoție perfecte pentru excursiile în oraș și în afara lui – tururile fiind organizate cu ajutorul unor experți sau a managerilor de hotel.

De asemenea, bicicletele pot fi rezervate în avans printr-o simplă apăsare de buton pe smartphone-ul ce utilizează o aplicație special concepută pentru acest serviciu. Trei cuvinte definesc acest serviciu: “Calitate, Simplitate, Sustenabilitate” – cuvinte cheie ce pot fi folosite pentru a descrie “Cycl-e Around”. Primul este “Calitatea” – ceea ce explică alegerea mărcii “Stromer”, o companie ce a dorit întotdeauna să ofere cele mai înalte standarde de performanță și calitate bicicletelor sale, alături de “Eleganță” – dacă ne referim și la stil. De asemenea, noile anvelope cu care sunt dotate bicicletele incluse în programul “Cycl-e Around” sunt perfecte pentru drumurile cu suprafețe umede, rezistente la perforări și cu bun răspuns la posibilii factori de stres întâlniți (produsul fiind mai mult decât o bicicletă cu pedale asistată) în timpul rulării, pneurile oferind performanțele unor biciclete utilizate în spații non-urbane. Cel de-al doilea cuvânt cheie, “Simplitate” – contrabalasează în mod armonios primul cuvânt: simplitate în ceea ce privește ajutorul oferit de e-bike în pedale și în conceptul de design linear al “Cycl-e Around”.

Rezervarea prin aplicație este aproape instantanee, moment în care hotelul oferă bicicleta și o gamă întreagă de itinerarii adaptate fiecărui client în parte; practic, fiecare client beneficiează de experiențe suplimentare, ceea ce poate conduce la o vacanță cu adevărat specială. În fine, cel de-al treilea cuvânt este “Sustenabilitate” – întregul proiect se flă în zona puternic “verde”, calitatea acestui vehicul ecologic fiind într-o excelență combinație cu abilitatea de a crea un serviciu ușor. Singurul lucru de care aveți nevoie pentru a vă transforma întreaga experiență de vacanță este o… aplicație. În acest moment, “Cycl-e Around” este deja disponibil în parteneriat cu cele mai bune hoteluri din Italia, serviciul fiind în permanență în căutarea celor mai bune sinergii pentru a crea o rețea virtuală tot mai mare: extinderea produsului și la alte organizații decât hotelurile fiind o opțiune extrem de fezabilă. Până la urmă, concepția simplă și liniară a proiectului deschide acest serviciu către o multitudine de contacte (potențial nelimitate). Mai multe detalii aici (Pirelli).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here