Cuervo y Sobrinos, parteneriat cu F. Ferreras!

0
185
Cuervo y Sobrinos & Francisco Ferreras

Cuervo y Sobrinos a anunțat parteneriatul cu legendarul scufundător Francisco “Pipin” Ferreras, consolidând legăturile mărcii cu lumea acvatică. Fondată în 1882, compania orologeră este originară din Cuba, la fel ca și specialistul în scufundări subacvatice.

Francisco Ferreras în timpul scufundării (foto Cuervo y Sobrinos)

Acest parteneriat urmează lansării cu succes a colecției “Caribbean Diver”, o gamă de ceasuri destinată sufundătorilor profesioniști. Cu o rezistență de până la 200 m (20 bar), fiecare model al colecției celebrează lumea acvatică cubaneză. Este locul unde regăsim ape turcoaz, nisipuri pastelate și corali negri. Născut în Matanzas, Francisco Ferreras este conțtient de frumusețea remarcabilelor ape din regiunea costieră a Cubei.

Începuturile

Francisco a fost întotdeauna atras de lumea subacvatică. La doar opt ani, el efectuează prima coborâre (4/5 metri) fără ajutorul oxigenului îmbuteliat. Peste numai patru ani, el merge la pescuitul submarin, reușind să se scufunde până la 15 metri. Petrece perioade îndelungate sub apă, având o abilitate înnăscută pentru scufundare. În cele din urmă, Ferreras începe o carieră în scufundări libere, stabilind primul record la 27 ani.

Francisco Ferreras în apele Cubei (foto Cuervo y Sobrinos)

O realizare care prevestea cariera spectaculoasă a scufundătorului cubanez. Într-adevăr, Francisco Ferreras s-a bucurat deseori de gustul dulce al succesului, stabilind peste patruzeci de recorduri mondiale. A realizat turnee pe tot globul – în rolul de producător și fotograf subacvatic – înotând practic în toate apele lumii. Cu toate acestea, rămâne un ferm admirator al apelor din largul Insulei Cuba și al diversității marine de aici.

Colaborarea

Menționând această colaborare, Massimo Rossi (CEO-ul Cuervo y Sobrinos) spune: “Compania noastră a fost înființată la Havana. Încă de la înființare (1882), noi am sărbătorit cultura latină și dragostea de viață a națiunii cubaneze. Astăzi, ceasurile naostre sunt produse în Elveția, dar dragostea pentru Cuba nu s-a stins niciodată. Francisco simbolizează spiritul cubanez, demonstrând o sete de aventură și curaj nemaiîntâlnite”.

Francisco Ferreras verificând timpul petrecut sub apă (foto Cuervo y Sobrinos)

O colaborare care trece dincolo de principiile simple ale marketing-ului. Francisco Ferreras va contribui la specificațiile tehnice ale viitoarelor modele subacvatice, testându-le în condiții cele mai nefavoravile. În plus, scufundătorul va colabora cu marca orologeră la realizarea unui ceas nou, care va oferi performanțe subacvatice excelente. Un parteneriat care ilustrează dorința Cuervo y Sobrinos de a interacționa cu un public cu totul nou.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.