Cuervo y Sobrinos, o nouă ediție specială!

0
110
Cuervo y Sobrinos - Historiador Asturias Pequeños Segundos.

Compania orologeră Cuervo y Sobrinos revine cu o nouă și elegantă colecție Historiador Asturias Pequeños Segundos. Ediția specială include un instrument de scris Montegrappa și este disponibilă în două variante!

Detaliu cadran Historiador Asturias Pequeños Segundos. (foto Cuervo y Sobrinos)

Ceasul este unul simplu, fătă detalii proeminente, oferind purtătorului o formă pură și extrem de elegantă. Înființată de Ramón Fernández Cuervo, originar din regiunea Asturias/Spania, marca debutează ca un mic magazin de bijuterii în Havana. Debutul se produce 1862, iar în 1882 Don Cuervo invită nepoții (Sobrinos) să i se alăture în întreprinderea comercială. Noua companie își schimbă numele în Cuervo y Sobrinos.

Colecția

Povestea începe în 2021, atunci când este lansat Historiador Asturias, un omagiu elegant adus lui Ramón și nepoților săi. Dotat cu un cadran simplu și oferit într-o gamă de nuanțe atrăgătoare, ceasul oferea informații extrem de lizibile. Modelul s-a dovedit a fi unul cu succes la public, datorită stilului său distinctive, a calității și valorii impresionante. La mai bine de un an, marca a prezentat ediția Historiador Asturias Pequeños Segundos.

Instrument de scris Montegrappa (foto Cuervo y Sobrinos)

Noua creație evită dispunerea centrală a secundarului și datei, regăsite pe modelul anterior, afișajul fiind poziționat la ora 6. Este o indicație destul de discretă, dar suficient de mare pentru a putea fi citită cu ușurință. Cadranul este împodobit cu raze de soare fine, oferind tonalități medii în centru și nuanțe profunde pe exterior. O emblemă în relief a mărcii orologere este poziționată în partea superioară (central) a cadranului.

Caracteristici

Indecșii sunt realizați în stil Lozangé, în timp ce orele oferă aplicații în stil baghetă, ușor de citit. Carcasa din oțel inoxidabil este polișată, accentuând conturul ușor arcuit, in interior regăsind Calibrul CyS 5158. Mecanismul dispune de o mișcare oscilantă (gravata) și oferă o rezervă de putere de 36 ore. Sursa de inspirație a ceasului o reprezintă un model din anii 1940, design-ul carcasei de 40 mm fiind o adaptare la gusturile moderne.

Detalii aici – HAVANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.