Crockett & Jones a lansat colecția James Bond!

0
28
Daniel Craig în No Time To Die

Crockett & Jones este una dintre cele mai cunsocute companii producătoare de pantofi din Marea Britanie și nu numai. Calitatea pantofilor este indiscutabilă și, drept urmare, este unul dintre partenerii (deja) consacrați ai faimoasei francize James Bond.

Pantofi James – No Time To Die (foto: Crockett & Jones)

Agentul 007 este cunoscut în întreaga lume pentru viața palpitantă pe care o duce. Urmăriri de mașini, confruntări dramatice și utilizarea unor gadget-uri de ultimă generație, toate datorate inventivului personaj din umbra Q. Nu lipsesc femeile frumoase, șampanie și locurile cele mai spectaculoase din lume, totul condimentat cu cea mai fină gastronomie. Totodată, James Bond se dovedește a fi unul dintre cei mai eleganți bărbați.

Eleganță desăvârșită

Personajul James Bond a fost admirat în decursul timpului pentru purtarea costumelor impecabil croite. De aici și întrebarea pusă deseori de admiratori: există pentru James Bond o piesă vestimentară mai bună decât smoking-ul? Ei bine, răspunsul poate fi cam așa: “Smoking-ul este cel mai iconic aspect al garderobei Agentului 007. O piesă vestimentară care nu poate fi însoțită, desigur, decât de perechea potrivită de pantofi”.

Ghete Molton – No Time To Die (foto: Crockett & Jones)

Iar pantofii potriviți vin să completeze aspectul general și îl face extrem de atractiv din punct de vedere vizual. De aceea, Crocket & Jones este unul dintre partenerii importanți pentru noul fil James Bond, “No Time To Die”. Anterior, marca britanică a mai colaborat cu studourile de producție EON la filmele Skyfall și Spectre. Episoade în care Daniel Craig “călătorea” de-a lungul acțiunii încălțat într-un elegant model Oxford al mărcii britanice.

Ediții “No Time To Die”

Odată cu lansarea noului film, una foarte așteptată, un model Oxford este disponibil (în ediție limitată) pentru fanii frncizei. Denumit “James”, pantoful este realizat din piele de vițel – culoare neagră – provenită de la cele mai bune tăbăcrii europene. Totodată, Daniel Craig beneficiează de alte două elegante versiuni: Highbury și Molton. Pantofi creați de Crockett & Jones pentru a-i asigura agentului rezistență, durabilitate și confort.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.