Cristian Bednar, despre Rolls-Royce Ghost

0
1035
Cristian Bednar (Brand Manager Rolls-Royce)

Cristian Bednar este Brand Manager-ul mărcii Rolls-Royce în București, o persoană avizată în ce privește Rolls-Royce Ghost. Fiind un model cu totul special, am încercat să aflăm noutățile tehnologiilor încorporate în construcția autoturismului, în special cele din interiorul cabinei, și modul în care noul Ghost este perceput în acest moment de către clienți.

Rolls-Royce Ghost (Detaliu – Key)

Ce aduce nou acest model?

Primul Ghost, creat în uzinele de la Goodwood, a apărut ca un răspuns la exigențele estetice și tehnice ale unei noi generații de clienți Rolls-Royce. Aceștia și-au dorit o mașină de lux, cu o alură dinamică, liniștită și confortabilă, vizionară prin designul său minimalist. Noul Rolls-Royce Ghost aduce o serie de premiere: sistemul de tractiune 4×4; are roți directoare pe puntea spate; are caroseria construita integral din aluminiu. La seria de atuuri inedite Cristian Bednar ne menționează că noul Rolls-Royce Ghost are grila iluminată pentru prima dată în istoria Rolls-Royce; beneficiază de deschidere asistată pentru uși; dispune de nano-filter pentru aer condiționat; iar suspensiile „Magic Carpet” sunt deja la a doua generatie.

Ce îl diferențiază de modelul anterior?

Totul! Este absolut remarcabil fiecare detaliu al acestui model, spune Cristian Bednar, căci fiecare element a fost gândit ca o premieră, singurele elemente păstrate de la generația anterioară sunt Spirit of Ecstasy și cele două umbrele. Tocmai datorită acestui cumul de noutăți, noul Rolls-Royce Ghost fascinează și atrage un public interesat de originalitate și de excelență, până în cel mai insesizabil amănunt.

Rolls-Royce Ghost (Bespoke – Clock)

Cum este perceput de clienți?

Primul Rolls-Royce Ghost a fost conceput în urma unui proces de analiză, creație și testare de 10 ani, iar succesul este pe măsura implicării echipelor de specialiști în materie de lux, design, inginerie și artizanat. Roll-Royce Ghost este cel mai de succes model din istoria companiei, de 116 ani. Fapt evidențiat și de Torsten Müller-Ötvös, Chief Executive Officer Rolls-Royce Motor Cars, într-una din declarațiile sale recente. „Noul Rolls-Royce Ghost este cel mai avansat Rolls-Royce din punct de vedere tehnologic. Esențializează valorile mărcii noastre într-un produs frumos, minimalist, dar extrem de complex, care este în perfecta armonie cu nevoile clienților noștri și în pas cu vremurile”. 

Din perspectiva pieței locale, cum credeți că o să fie primit?

Clienții din România sunt similari cu cei existenți în celelalte piețe Rolls-Royce, menționează Cristian Bednar. Antreprenorii de succes, de la noi, își doresc ca acest model să reflecte standardul lor profesional și să fie o încununare a nevoilor de mobilitate, la un nivel maxim de excelență. Noul Rolls-Royce Ghost este o carte de vizită emblematică pentru posesorii de succes. Asocierea de imagine cu acest model este una onorantă și fără compromis, tocmai de aceea un public de elită caută siguranța și claritatea mesajului personal în întreg ansambl

Rolls-Royce Ghost (Bespoke – Umbrella)

Despre dotări și inovațiil în cabină

Au fost necesari cinci ani de dezvoltare continuă pentru ca tehnologia asumată de noul Rolls-Royce Ghost să ajungă la performanțele mult dorite. Lungimea totală a mașinii a crescut cu 89 cm, comparativ cu primul model Ghost, realizat la Goodwood. Lățimea a fost armonizată, în consecință și a ajuns la 1.987 mm, ceea a reprezentat o extindere de 30 mm. Un impact vizual spectaculos îl are Illuminated Fascia – o inovație mondială ce face trimiteri subtile către Starlight Headliner, care a devenit emblematic pentru Rolls-Royce. Illuminated Fascia este o piesă remarcabilă, ce aduce un plus de strălucire noului model Ghost, datorită celor 850 de stele, plasate pe partea pasagerului la nivelul bordului. Această constelație de lumini și cuvântul Ghost sunt complet invizibile atunci când luminile interioare nu funcționează, ceea ce reprezintă încă o dovadă de rafinament.

La finalul interviului nostru, este bine de știut că operațiunile de service-ul Rolls-Royce în România este efectuat de Automobile Bavaria. Noul Rolls-Royce va fi distribuit prin Rolls-Royce Motor Cars Műnchen, membru al MHS Holding. Detalii aici: ROLLS-ROYCE.

Mai multe informații aici: EXPLORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.