Criptomoneda: stilul are o nouă formă de plată!

0
133
The Outlierman (accesorii de lux)

Criptomoneda este o monedă digitală care poate poate fi utilizată ca formă de plată pentru achizițiile online a bunurilor și serviciilor. Susținută de un sistem descentralizat, moneda virtuală este atent verificată, prefigurând plățile pentru diferitele achiții din viitor. Aliniindu-se acestui trend, The Outlierman – producător de accesorii auto fabricate manual – a devenit zilele acestea una dintre primele mărci de lux care acceptă modalități de plată virtuale, permițând clienților achiziționarea de articole cu criptomoneda.

Criptomoneda (The Outlierman – mănuși condus)

Chiar dacă în acest moment există aproximativ cinci mii de criptomonede la nivel internațional, cele mai populare versiuni sunt BitCoin, Ethereum sau LiteCoin, cele trei monede virtuale fiind acceptate de compania italiană ca mijloc de plată pentru produsele fabricate manual în Italia. Folosind software-ul de plată Coinbase – una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de criptomonede – The Outlierman poate oferi o tranzacție sigură atunci când se utilizează aceasta formă de plată. De asemenea, permite oricărui client să cumpere – indiferent de locul unde se află – fără restricțiile impuse de sistemele clasice de plată, făcând ca experiența achiziției să fie una remarcabilă.

Criptomoneda (The Outlierman – genți călătorie)

Menționând noua modalitate de plată, Andrea Mazzuca (Fondatorul etichetei de modă The Outlierman), a spus: “În timp ce sufletul The Outlierman este reprezentat de stilul clasic și tehnicile de lucru tradiționale, ne-am propus să avem o abordare modernă în relația cu clienții. Fiind una dintre primele mărci de lux care acceptă plățile cu criptomoneda – în procesul achizițiilor online – dorim să oferim clienților noștri o metodă de plată sigură și convenabilă, făcând din experiența cumpărăturilor una ct mai bună posibilă”. De altfel, cuvintele fondatorului se regăsesc în calitatea accesoriilor realizate manual, precum și în atracția atemporală pentru mașini clasice. Detalii The Outlierman AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here