CRAMA LILIAC LANSEAZĂ SPARKLING BY LILIAC

0
287

Crama LILIAC lansează o nouă etichetă, primul vin spumant din portofoliul său – Sparkling by Liliac. Vinul este produs prin metoda tradițională (methode champenoise), în cupaj de Fetească Albă și Chardonnay, fiind astfel o alegere excelentă pentru sezonul de vară. Producția vinului Sparkling se face după ce acesta este ținut pe drojdie timp de 30 de luni.

MIRON RADIĆ

Sparkling by LILIAC face parte din gama Private Sélection, o ediție limitată ce cuprinde cele mai bune vinuri din podgoriile alese, prelucrate cu grijă, manual, de către personal calificat și care ajung pe mesele celor mai sofisticate restaurante sau în vinoteci rafinate. Un spumant îndrăzneț, elegant și echilibrat, Sparkling by LILIAC are o culoare galben-pai și ne întâmpină cu arome florale, miere și tartă proaspătă de lămâie, gustul intens de citrice fiind perfect completat de prospețimea notelor de măr. Începând cu luna iulie, noul spumant este disponibil atât în magazinele de specialitate, cât și în restaurantele din București și din țară.

Vinul se găsește în două mărimi de sticlă, 0.75 l respectiv 1.5 l. În ce privește gama de vinuri a Cramei Liliac, aceasta este destinată îndeosebi industriei HoReCa, însemnând 80% din volumul vândut, în prezent fiind listată în peste șapte sute de restaurante, atât din București, cât și în alte orașe din țară: Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov, Sibiu, Constanța, Iași și altele. Restul de 10% din volumul total de sticle vândute se distribuie prin rețeaua de retail IKA (Internațional Key Account) și cel de retail tradițional (magazine specializate). Mai multe detalii aici (www.liliac.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.