Coty a prezentat noul parfum Lacoste

0
292
Coty (Lacoste Match Point)

Coty a prezentat Match Point, cel mai nou parfum masculin din gama Lacoste. Lansat pe 1 august, parfumul este disponibil în acest moment în magazinele de profil din întreaga lume (inclusiv România). Potrivit reprezentanților brand-ului, noul parfum a avut ca sursă de inspirație “momentul decisiv” care poate câștiga un meci de tenis, la baza lui regăsindu-se filozofia imprimată de Jean René Lacoste: “Viața este un sport frumos”. Bine de știut, Match Point a fost creat de parfumierul Sophie Labbé și este caracterizat prin notele verzi neașteptate, echilibrate de o bază bogată de lemn.

Coty (Lacoste. Match Point)

Conform Master Parfumier-ului Sophie Labbé, “Parfumul include o semnătură îndrăzneață de gențiană și cashmeran, acesta întruchipând acel fior pe care îl trăim în momentele decisive din viața noastră”. Match Point se deschide cu o combinație proaspătă de extract de gențiană și note de vârf de busuioc, dezvăluind treptat baza formată din vetiver și cashmeran. Totodată, sticla acestui parfum este inspirată din liniile rafinate ale tenisului, o temă integrate în spiritul mărcii Lacoste. Partea inferioară a sticlei reprezintă o minge de tenis care marchează pe terem punctul de meci, în timp ce capacul geometric imită axul unei rachete de tenis.

Coty (Lacoste Match. Point)

Aceeași textură a rachetelor de tenis se repeat și în ambalajul pafumului, care dispune de o paleta de culori minimală în nuanțe de alb și verde. Campania de promovare îl aduce în prim-plan pe actorul francez Arnaud Valois – personajul principal din filmul câștigător (120 Beats per Minute) al Marelui Premiu la Cannes din 2017 – alături de el regăsind-o și pe actrița franceză Souheila Yacoub (prezentă recent în filmul “Climax”, regizat de Gaspar Noé). Cele două personaje se întâlnesc întâmplător la Paris și se angajează într-un joc de dans, mișcare și senzualitate, ajungând în cele din urmă la punctul culminant al campaniei: “Match Point”. Parfumul este disponibil și în România.

Detalii aici: LACOSTE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here