Corum Admiral 42 Bronze, odă vechilor nave

Corum - Admiral42 Automatic Bronze

Corum prezenta, la începutul anilor 1960 – la doar cinci ani de la crearea mărcii – colecția Admiral, o linie care întruchipa patrimoniul maritim al brand-ului elvețian de ceasuri. Deși a fost întotdeauna loial AND-ului său, Corum nu s-a temut nbiciodată să navigheze pe țărmuri îndepărtate și (încă) neexplorate. Așa se întâmplă și cu cea mai nouă ediție a colecției – Admiral 42 Bronze – un ceas care prezintă cu două elemente importante: design-ul nautic și mecanica orologeră.

Corum – Admiral42 Automatic Bronze (curea aligator albastră)

Cum este o colecție trendy chic & sport, noua linie a mărcii orologere se prezintă cu două noi modele, acesta fiind disponibile pasionaților în cutii din bronz, ca un omagiu adus frumuseții și rezistenței materialului în construcția vechilor nave. Aliajul special din bronz este utilizat și în construcția carcasei și ramie, matrialul evoluând în timp către obținerea unei patine vintage. Pentru a fi cât se poate de omogen în timp, ceasornicarii mărcii au realizat o finisare unică polișată-satinat pe întreaga carcasă, inclusiv pe iconica ramă cu o formă dodecagonală. Fidelă cu rădăcinile nautice ale colecției Admiral, cel mai nou model al gamei de ceasuri Corum se prezintă cu douăsprezece marcaje de oră sub forma unor fanioane (amintesc de modul cum se comunica între nave înaintea apariției radio-telegrafului și al semnalizatoarelor optice) pe cadran.

Corum – Admiral42 Automatic Bronze (curea aligator verde)

Paleta de culori nautice este și ea prezentă, amintind aici de albastru-navy sau verde maritim, nuanțe de culoare care se potrivesc perfect cu curelele din piele de alligator în tonuri asociate. Dotat cu un mecanism automat Corum – vizibil prin geamul de safir montat pe spatele cesului – această piesă se prezintă cu un secundar montat în dreptul orei 6 și un marcaj de data în dreptul orei 3. De asemenea, ceasul este rezistent la apă până la 50 metri (5 bar), Admiral 42 Bronze constituind o alegere perfectă pentru împătimiții sporturilor nautice, cei acre aleg să navigheze de-a lungul anului în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Corum

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here