CONECTIVITATE PENTRU JUCĂTORII DE GOLF

0
57
TAG Heuer Connected Modular 45 “Golf Edition”

Combinând tehnologia avansată din domeniul orologeriei cu pasiunea pentru golf, ceasornicarul elvețian TAG Heuer introduce un nou serviciu pentru modelul TAG Heuer Connected Modular 45 cu aplicația TAG Heuer Golf. Conceput special pentru jucătorii de golf, noul TAG Heuer Connected Modular 45 „Golf Edition” este conectat la aplicația TAG Heuer Golf, aceasta permițând jucătorilor să profite la maximum de ciclurile de golf – indiferent de terenul pe care joacă.

TAG Heuer
Connected Modular 45 “Golf Edition”

În conformitate cu tradiția orologeră de avangardă, inițiată în cursul anului 2015, TAG Heuer a devenit prima companie care a dezvoltat și comercializat un produs pefect funcțional din categoria ceasurilor inteligente. După introducerea celei de-a doua generații în 2017, ceasornicarul elvețian îmbină acum pasiunea pentru sport și inovație cu interesul pentru sportul individual numărul unu la nivel internațional. TAG Heuer Connected Modular 45 “Golf Edition” și cartografierea unică 3D – disponibilă cu ajutorul aplicației TAG Heuer Golf – sunt un „must” pentru fiecare jucător de golf. Conform dlui. Matthieu Soudan (Manager de Proiect în cadrul TAG Heuer), „Modelul TAG Heuer Connected Modular 45” a fost proiectat special pentru jucătorii de golf, precum și pentru cei care pasionații acestui sport. Fiecare aspect al smartwatch-ului și aplicația – de la design și până la funcțiile sale – au fost create pentru a îmbunătății modul în care se desfășoară jocul.

TAG Heuer
Connected Modular 45 “Golf Edition”

În afara ciclului de golf, ceasul devine un accesoriu elegent la mâna posesorului său, el dispunând de tehnologie digitală de vârf. „Este important să subliniem că acest model este, în primul rând, un ceas care dispune de conectivitate, ceea ce înseamnă că aplicația „Golf” este doar una dintre numeroasele aplicații și funcții ce pot fi accesate odată cu achiziționarea lui”, adaugă dl. Soudan. Acest ceas digital combină designul inspirat de golf și materialele rezistente la șocuri, alături de cea mai avansată și personalizată aplicație „Golf” – ce dispune de performanțe 3D – oferind, totodată, o analiză completă a performanțelor sportive. Printre caracteristicile distinctive ale elegantului ceas, enumerăm carcasa de 45 mm, ce dispunde de un inel din ceramică neagră, pe acesta fiind gravată o scală de la 1 la 18 – ce indică cele 18 găuri necesare în desfășurarea unei runde de golf. Realizată în nuanță de alb, scala se distinge de finisajul predominant neagră a ceasului, în timp ce carcasa și spatele acesteia sunt modelate din titan negru PVD.

TAG Heuer
Connected Modular 45 “Golf Edition”

Smartwatch-ul este completat de culoarea albă a curelei – alături de cusături în tonuri de verde – ce ne aduce aminte de nuanțele ce însoțesc acest sport. De altfel, nuanțele de negru, verde și alb sunt inspirate din tendințele modei din domeniul golfului. Totodată, tehnologia modelului TAG Heuer Connected Modular 45 “Golf Edition” este la fel de avansată ca și design-ul său. Ecranul tactil este acoperit cu cristal de safir, foarte rezistent la zgârieturi. Dotat cu senzori multipli, precum GPS, NFC, accelerometru, giroscop și microfon, smartwatch-ul cu tematică de golf are o capacitate de stocare de 4 GB și durată de viață a bateriei de circa 25 de ore. De asemenea, el poate trimite mesaje, primește notificări și descarcă diferite aplicații, în timp ce o curea din cauciuc vine să completeze accesoriile disponibile pentru o zi de golf. În fine, trei mîngîi de golf – imprimate cu logo-ul TAG Heuer – sunt incluse în ambalajul special al ceasului. Mai multe informații despre model sunt disponibile aici (TAG).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here