Concorso d’Eleganza Villa d’Este a fost amânat!

0
548
Concorso d’Eleganza Villa d’Este (2021)

Concorso d’Eleganza Villa d’Este – Grand Hotel Villa D’Este şi BMW Group Classic – au decis de comun acord amânarea evenimentului, planificat iniţial pentru finalul lunii mai 2021, pentru week-endul 1-3 octombrie 2021. Începutul de an a creat premisele organizării acestui eveniment important pentru iubitorii mașinilor clasice – și nu numai – ediția din 2021 a Concorso d’Eleganza Villa d’Este mergând pe ideea depășirii pandemiei de coronavirus, cu problemele din sănătate încheiate cât mai curând posibil.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este (octombrie 2021)

De altfel, eforturile globale de combatere a crizei sunt absolut impresionante şi se înregistrează progrese remarcabile, mai ales că ne aflăm în plină campanie de vaccinare la nivel global. Cu toate acestea, există certitudinea că actuala situaţie încă împiedică organizatorii să pregătească concursul de eleganță pentru luna mai 2021 astfel încât să îndeplinească aspiraţiile noastre. În funcție de evenimentele desfășurate la nivel european – alături de împingerea evenimentului în luna octombrie – organizatorii speră să ofere oaspeţilor un program de înaltă calitate, comparabil cu experienţa aşteptată din partea Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Mai multe știri din auto AICI

Reamintim, Concorso d’Eleganza Villa d’Este este probabil cel mai semnificativ eveniment dedicat celebrării istoriei automobilului. Un eveniment desfășurat pentru prima data în anul 1929, perioada de glorie a mașinilor aristocratice. Odată cu renașterea lui – petrecută în anul 1990 – concursul și-a îmbogățit structura de la an la an, evenimentul beneficiind de peisaje superbe, ospitalitatea impecabilă, organizarea eficientă și de participarea unui public entuziast, totul desfășurându-se în decorul Grand Hotel Villa d’Este. Alături de acestea regăsi, eleganța, originalitatea și starea bună de conservare a automobilelor participante la eveniment.

Mai multe știri din industrie AICI

Accentul este pus pe design, originalitate și conservarea perfectă a vehiculelor, Cernobbio fiind locul unde automobilele istorice sunt puse cu adevărat în valoare. În fine, trebuie menționat și Grand Hotel Villa d’Este – unul dintre hotelurile de top din lume – terenurile situate pe malul lacului Como oferind oaspeților posibilitatea de a admira câteva zeci de mașini construite între anii 1920 și 1980. Mașini care sunt organizate pe diferite categorii și “judecate” de un grup de experți – condus de Lorenzo Ramaciotti (Președintele Concorso d’Eleganza Villa d’Este) – la final fiind acordat premiul Best of Show (BMW Group Trophy). Detalii Concorso d’Eleganza Villa d’Este AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.