Clifton Baumatic, eleganță masculină

0
435
Clifton Baumatic

Clifton Baumatic combină eleganța și fiabilitatea tehnică, în principal datorită celei mai noi generații a calibrului BM13 – certificat COSC (Official Swiss Chronometer Testing Institute) – ceea ce îi conferă rezistență la câmpurile magnetice întâlnite în viața de zi cu zi. Clifton Baumatic este o piesă esențială printre accesoriile masculine, eleganța acestui ceas fiind completată de performanțele și inovațiile aduse acestui ceas.

Un ceas indispensabil, disponibil într-o gamă elegantă de materiale și culori rafinate. Carcasa rotunda este perfect proporționată și este produsă din aur rozde 18 carate sau din oțel polișat/satinat. Display-ul său este acoperit de un cristal de safir cu rezistență sporită la lovituri și oferă o lizibilitate sporită. Pe spatele carcasei, mecanismul și greutatea oscilantă fiind vizibile prin cristalul de safir. Modelul din aur roz se prezintă cu un cadran de tip porțelan “alb cald”, cu indicatoare în tonuri aurii, contrastul fiind asigurat de o curea neagră din piele de aligator; în același timp, versiunea din oțel ne prezintă un cadran albastru ce vine însoțit de o brățară din oțel sau o curea din piele de aligator neagră. Indiferent dacă este deschis sau închis la culoare, efectul de tip porțelan este vizibil, cadranul fiind împodobit cu un indice în formă d etrapez, fațetat, cu indicatori subțiri alfa și o deschidere supradimensionată poziționată în dreptul orei 3.

Clifton Baumatic

În funcție de model – antracit sau alb – cadranul ceasului este pus în valoare de zona centrală, ca un simbol al certificării COSC. Partea din spate a ceasului este prinsă cu patru șuruburi și acoperită cu un cristal de safir de tip cupola, oferind privitorului manopera extraordinară a mecanismului: modern, automat, cu finisaje tradiționale atent lucrate, alături de o greutate oscilantă din tungsten, în tonuri de oțel și aur. Lira în forma caracterului Phi (din centrul mecanismului) simbolizează echilibrul mărcii Baume & Mercier, armonia proporțiilor și căutarea pefecțiunii. Cureaua din piele de aligator cu cataramă adaugă o notă finală de confort și eleganță, aceasta putând fi schimbată foarte ușor datproită unui mecanism inteligent de bare, în timp ce brățara din oțel polișat/satinat se închide printr-o pliere triplă. Noile modele Clifton Baumatic exprimă angajamentul mărcii în ce privește așteptările clienților, fără a face compromisuri în ce privește calitatea. Mai multe detalii despre modelele mărcii sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.