Baume et Mercier, Clifton Baumatic Day-Date

Clifton Baumatic Day-Date Moon Phase

Clifton Baumatic Day-Date Moon Phase se adaugă colecției Baume & Mercier Clifton Baumatic, extraordinarul ceas fiind beneficiarul unui mecanism cu aspect unic. De asemenea, calibrul Baumatic BM14 integrează experiența și entuziasmul deplin care au determinat compania orologeră Baume & Mercier să creeze acest model nou de ceas.

Baume et Mercier – Clifton Baumatic

În ce privește modelul, acesta oferă posesorului o spectaculoasă complicație care consolidează expertiza tradițională a ceasurilor mărcii cu un mecanism exclusiv și demn de încredere. Totodată, mecanismul ceasului Baume & Mercier Clifton Baumatic Day_Date Moon Phase dispune de o rezervă de energie de cinci zile și o rezistență la apă de până la cinci atmosfere (50 metri). Pe lângă funcționalitate, există și o omniprezență a echilibrului în proporții și, mai ales, o armonie în alegerea materialelor și culorilor. În același timp, carcasa rotundă – produsă din aur de 18 carate și cu o dimensiune de 42 mm – dispune de margini dublate din satin polișat și pune accent pe cadranul lăcuit în nuanță de gri.

Baume et Mercier Clifton Baumatic (Day-Date Moon Phase)

Totodată, cadranul dezvăluie fazele lunii pe un fundal al cerului înstelat, acesta fiind accentuat de cristalul din safir – pe suprafața lui regăsind markerele de oră sub formă trapezoidală și elegante indicatoare din aur alfa. Un cristal de safir oferă o rezistență sporită și lizibilitate excelentă posesorului. Ca o tușă finală de eleganță, piesa este completată pe o curea de aligator albstru – în nuanțe schimbătoare – cu o supraizolare Bordeaux de-a lungul căptușelii și a barei care este fixate pe cataramă, cusăturile fiind realizate în același ton. O modalitate distractivă, dar foarte fiabilă, de a varia aspectul ceasuluui – această fiind posibilă printr-un system de bare de mici dimensiuni curbate, ceea ce face inutilă utilizarea unor instrumente specifice. Pentru cei interesați de acest ceas, sunt disponibile mai multe detalii AICI.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here