Baume et Mercier, Clifton Baumatic Day-Date

0
580
Clifton Baumatic Day-Date Moon Phase

Clifton Baumatic Day-Date Moon Phase se adaugă colecției Baume & Mercier Clifton Baumatic, extraordinarul ceas fiind beneficiarul unui mecanism cu aspect unic. De asemenea, calibrul Baumatic BM14 integrează experiența și entuziasmul deplin care au determinat compania orologeră Baume & Mercier să creeze acest model nou de ceas.

Baume et Mercier – Clifton Baumatic

În ce privește modelul, acesta oferă posesorului o spectaculoasă complicație care consolidează expertiza tradițională a ceasurilor mărcii cu un mecanism exclusiv și demn de încredere. Totodată, mecanismul ceasului Baume & Mercier Clifton Baumatic Day_Date Moon Phase dispune de o rezervă de energie de cinci zile și o rezistență la apă de până la cinci atmosfere (50 metri). Pe lângă funcționalitate, există și o omniprezență a echilibrului în proporții și, mai ales, o armonie în alegerea materialelor și culorilor. În același timp, carcasa rotundă – produsă din aur de 18 carate și cu o dimensiune de 42 mm – dispune de margini dublate din satin polișat și pune accent pe cadranul lăcuit în nuanță de gri.

Baume et Mercier Clifton Baumatic (Day-Date Moon Phase)

Totodată, cadranul dezvăluie fazele lunii pe un fundal al cerului înstelat, acesta fiind accentuat de cristalul din safir – pe suprafața lui regăsind markerele de oră sub formă trapezoidală și elegante indicatoare din aur alfa. Un cristal de safir oferă o rezistență sporită și lizibilitate excelentă posesorului. Ca o tușă finală de eleganță, piesa este completată pe o curea de aligator albstru – în nuanțe schimbătoare – cu o supraizolare Bordeaux de-a lungul căptușelii și a barei care este fixate pe cataramă, cusăturile fiind realizate în același ton. O modalitate distractivă, dar foarte fiabilă, de a varia aspectul ceasuluui – această fiind posibilă printr-un system de bare de mici dimensiuni curbate, ceea ce face inutilă utilizarea unor instrumente specifice. Pentru cei interesați de acest ceas, sunt disponibile mai multe detalii AICI.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.