Classique: meșteșug, curiozitate și creativitate

0
169
Classique: despre artizanat, curiozitate, creativitate

Classique – pe măsură ce vara avansează și începem să vedem strălucirea speranței și a luminii de la capătul tunelului, este momentul să reflectăm la ceea ce ni se întâmplă sau ne așteaptă. Ultimele luni au fost un moment în timp, marcat de izolare și incertitudine în ce privește sănătatea noastră și viitorul locurilor de muncă. Indiferent dacă a-ți avut persoane dragi sau prieteni de familie afectați, cu toții am fost atinși – în diferite moduri – de această pandemie de coronavirus.

Classique: Zemve (detaliu tipare)

Prima reflecție este aceea de a arăta Recunoștiința. Să fim recunoscători pentru acele vieți salvate, pentru capacitatea noastră de a ne adapta, pentru necesitățile de bază pe care le avem și pentru cei care ne-au oferi speranță într-una dintre cele mai neplăcute perioade ale vieții naostre. O a doua reflecție se îndreaptă către Speranță. Un sentiment care provine dintr-o viziune a unui viitor mai bun, din credința acordată creativității, curiozității și a resurselor umanității.

Classique: Zemve (detaliu Bespoke)

Aceste atribute sunt adesea întruchipate în artzanii diferitelor bresle, oameni recunoscuți pentru abilitățile lor umane, precum și pentru filozofia asupra vieții și a capacităților de a transforma peisajul modern și de a aduce frumusețea în viașa noastră de zi cu zi. Cea de-a treia reflecție se referă la Timp. În general, artizanii înțeleg prețiozitatea timpului. Modul lor de lucru detaliat și precis necesită alocarea unui timp îndelungat și, mai ales, în utilizarea cât mai eficientă a acestuia.

Classique: Petru & Claymoor (Bespoke Shoes)

Nu există comenzi rapide când vine vorba de crearea unor piese de excelență. Adesea, realizarea unei capodopere este rezultatul unei acumulări de experiențe de viață. Acest timp poate redefini rațiunea de a fi. Pentru a învăța și cultiva o nouă abilitate, un subiect convingător ar trebui explorat într-o mai mare profunzime, cu o curiozitate sporită în ce privește modalitățile de a aduce creativitatea în toate aspectele vieții noastre.

Classique: Petru & Claymoor (Bespoke. Shoes)

Deoarece produsele rezultate din mâinile artizanilor pot fi atemporale, acestea necesită mai multă atenție. Trăim vremuri incerte, dar care ne pot oferi o mulțime de noi posibilități. Cu idei noi și fertile, cu un salt al credinței, putem îmbrățișa un viitor mai luminos, condus de creativitatea specifică omenirii. Este o perioadă care ne poate ajuta în trezirea sensibilității și curiozității – în privința capabilităților noastre umane – ca o comunitate de creatori, designeri și entuziaști. Să rămânem uniți în fața experiențelor, pasiunilor și viziunilor noastre comune.

Creativitate/Artizanat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here