Classique: Petru & Claymoor și Moșia Galicea Mare

0
670
Parteneriat Pentru & Claymoor - Moșia Galicea Mare

Classique – produsele manufacturate încep să atragă din ce în ce mai mulți adepți și în România, clienții optând pentru calitate în detrimentul consumerismului de masă. Inevitabil, apar și parteneriate speciale între produse manufacturate în cantitate mică, accentul fiind pus pe calitatea superioară a produsului finit.

Vin – Moșia Galicea Mare

Un astfel de parteneriat a fost încheiat la începutul lunii februarie 2020 de doi producători autohtoni de produse de lux, aceștia luând decizia de a-și asocia produsele pentru a oferi o experiență de calitate pentru clienții lor. Este vorba de Petru & Claymoor și crama Moșia Galicea Mare, cele două companii urmând să promoveze împreună produse înrudite prin procedeul manual de fabricație: pantoful #bespoke și #vinul Mosia Galicea Mare.

Petru & Claymoor – Moșia Galicea Mare

Dacă ar fi să vorbim despre vinurile produse la Moșia Galicea Mare, trebuie să știți că ele își trag seva din pământul roditor al Olteniei,  fiind fabricate după metode strict tradiționale, maturate în butoaie de stejar rezultatul fiind un produs de excepție. Atenția acordată procesului de fabricație, pasiunea pentru vin a domnului Iosefin Florea – fondatorul cramei și cel care a decis să renască Moșia Galicea Mare – precum și numărul restrâns de sticle îmbuteliate, fac din vinurile produse la Moșia Galicea Mare un produs rarisim.

Pantof – Pentru & Claymoor

Totodată, datorită calităților de excepție ale vinului, cei doi fondatori ai mărcii Pentru & Claymoor – Mircea Cioponea și Petru Coca – împreună cu domnul Iosefin Florea – fondatorul cramei Moșia Galicea Mare – au decis ca fiecare pereche de pantofi bespoke să fie livrată clienților într-o cutie din lemn, ce aminteste de stejarul butoaielor de vin, cutia fiind marcată cu logo-ul Moșiei Galicea Mare.

Livrare pantofi Pentru & Claymoor – Moșia Galicea Mare

În același timp, pentru o experiență Classique cât mai autentică, clienții Petru & Claymoor (Aleea Alexandru nr. 7, București) vor primi odată cu perechea de pantofi bespoke si o sticlă Cabernet Sauvignon – Mosia Galicea Mare (Str. Craiovei, nr. 141, Galicea Mare, Jud. Dolj). În fine, mai multe detalii despre această experiență sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.