Share This Article
Cibrèo Ristorante este cea mai nouă locație din capitala Toscanei, locul unde poți servi un prânz sau cină elegantă. Situat în interiorul hotelului Helvetia & Bristol Florența, restaurantul se regăsește în apropiere de Palazzon Strozzi sau Via Tornabuoni.
Odată inaugurat, Cibrèo își dublează prezența în capitala Toscanei prin poziționarea restaurantului în locația exclusivă Helvetia & Bristol Firenze. Obiect al unei renovări și extinderi recente, hotelul s-a numărat printre câștigătorii World Luxury Award în 2021. Responsabil cu această inovație a fost Giulio Picchi, fiul Chef Fabio Picchi și proprietarul restaurantului Cibrèo. Un vis realizat: să continue succesul restaurantului tatălui său.
Dezvoltare
Restaurantul vine la doar câteva luni după inaugurarea Cibrèo Caffè în interiorul reședinței istorice Helvetia & Bristol. Este locul unde oaspeții pot “degusta” noi și senzoriale experiențe culinare. Noul Cibrèo Ristorante oferă un meniu original, bazat pe specialități italiene – atent selectate. Printre preparatele recomandate, încercați Crespelle di Ricotta con il Ragù di Carni Bianche, simbol al generozității bucătăriei Cibrèo.
Totodată, poate fi servit Il Filetto di Fassona Piemontese, un demn reprezentant al calității și excelenței materiilor prime italiene. La finalul mesei, există opțiunea L’Abetone – desert care se prezintă cu asimetria sa elegantă – simbol al provocării tipic florentine. O călătorie gastronomică care se dezvoltă în două secțiuni, actualizate în ritmul natural al anotimpurilor. Preparate gustate fie într-o companie, fie Á la Carte.
Hotelul
Helvetia & Bristol Firenze găzduiește elegantul Cibrèo Ristorante în noua “Aripă Bristol”, cândva sediul prestigioasei Banca di Roma. Spațiul se adaugă noilor camere și apartamente proiectate de Anouska Hempel, precum și unui Spa exclusivist. Tot aici regăsim sofisticatul Cocktail Bar, locația dominând camera principală cu barul din marmură galbenă de Siena. Împreună, Helvetia & Bristol devine un punct vibrant al Florenței!
Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI