Spa-ul săptămânii: Chiva-Som Resort

0
165
Chiva-Som Health Resort - Thailanda

Chiva-Som Health Resort, o reședință situată în Thailanda, este locul perfect pentru a te relaxa, mai ales după ieșirea din izolarea impusă de apariția pandemiei de coronavirus. Cu accentul pus pe sănătate și wellness, resortul oferă oaspeților diferite programe de fitness, fizioterapie, nutriție și frumusețe estetică, experiețele online le permite oaspeților să-și mențină echilibrul natural al vieții și să le asigure o condiție fizică de invidiat.

Chiva-Som Health Resort (spațiu wellness)

Ședințele sunt disponibile prin intermediul apelului video online, sesiunile implicând o interacțiune aprofundată cu un consilier wellness din cadrul Chiva-Som Health Resort. După o consultație asupra problemelor individuale – ședință ce include o discuție de aproximativ 30/40 minute – oaspeților li se recomandă o consultație personalizată cu un fizioterapeut sau diferite exerciții cu ajutorul unui antrenor de fitness.

Chiva-Som Health Resort (piscină exterioară)

La finalul consultației, oaspetele beneficiează de informații prețioase și feedback personalizat despre alimentație și stil de viață sănătos. În funcție de cerințele fiecărui oaspete, consultația poate include o ședință de yoga sau meditație, alături de un regim de exerciții și antrenament personalizat, acesta fiind axat pe respirație metabolică, sesiuni neurodinamice sau funcționale. De asemenea, sesiunea poate culmina cu o consultație despre fertilitate, în funcție de opțiunea oaspeților. În timp ce întâlnirea inițială vizează înțelegerea problemelor de sănătate a oaspeților, ședințele ulterioare se referă la simptomele specifice și imediate ale acestora, programele fiind concepute cu ajutorul unor tratamente optime – întinse pe o perioadă stabilită de comun acord.

Chiva-Som Health Resort (ședință yoga & meditație)

Pe lângă ședințele menționate, Chiva-Som Health Resort a lansat și o colecție interesantă de sfaturi – la cerere – despre meniuri sănătoase și holistice, alături de tutoriale de auto-instruire. Bine de știut, programul wellness al resortului se află sub monitorizarea unei echipe compuse din experți și practicieni din domeniul sănătății. Dacă am reuțit să vă trezim interesul, nu ne rămâne decât să îndrumăm către site-ul resortului, o adresă de mail fiind disponibilă pentru inițierea unei discuții cu unul consilierii hotelului.

Chiva-Som Thailanda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here