Chiara Ferragni, set de cafea cu Nespresso!

0
331
Nespresso & Chiara Ferragni

Chiara Ferragni este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri globali. După ce s-a alăturat mărcilor Tod’s și Bulgari, modelul a lansat un aparat de cafea împreună cu Nespresso. Realizat în ediție limitată, aparatul este însoțit de o colecție ultra-cool de capsule de vară.

Nespresso (mașină cafea)

Setul de cafea include o mașină Nespresso, accesorii cult Vertuo Next și o cană de cafea cu monograma mărcii. Regăsim un aparat compact Nespresso x Chiara Ferragni Essenza Mini și noul spumant Aeroccino 3 Nespresso x Chiara Ferragni. În fine, setul este completat de Nomad Nespresso x Chiara Ferragni, o cană utilă în timpul voiajelor. “Sunt încântată de acest parteneriat, Ca cetățean italian, sunt o mare iubitoare de cafea”, a declarat cunoscutul influencer..

Despre stilul de viață modern

Nespresso reprezintă în acest moment un adevărat stil de viață contemporan, cu o abordare practică a cafelei de calitate. Meționând colaborarea, Chiara Ferragni a spus: “Sunt foarte încântată să particip la aceasta colecție. Este o linie cu design distractive și foarte elegant. Când am întâlnit pentru prima data echipa mărcii, am fost fascinată de ințiativele de sustenabilitate. O activitate intense și la care mi-aș dori să particip cât mai curând posibil”.

Mașină de cafea Nespresso

Totodată, la baza acestei colecții se află valorile familiale, sprijinul activ pentru emanciparea femeilor și gândirea unui antreprenor. Ingrediente pe care Nespresso a dorit să le împărtășească prin intermediul unei colecții speciale și foarte anticipată. O colaborare care are și un puternic caracter social, care va uni iubitorii cafelei într-o aventură de vară. Colecția de capsule de vară Nespresso x Chiara Ferragni este disponibilă online și în boutique-uri selectate. (foto: Nespresso)

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here