Cheval Blanc, paradis în centrul Parisului!

0
35
Samaritaine (Cheval Blanc Paris)

Cheval Blanc a dezvăluit primul său hotel urban în inima Parisului pe 7 septembrie. Situat ideal între Marais, Île de la Cité și Luvru, hotelul se alătură altor raffinate locații. Amintesc aici Cheval Blanc Maisons din Courchevel, Maldive, St-Barth sau St- Tropez.

Detaliu cameră (foto> Cheval Blanc Paris)

Proiectată în urmă cu un secol de Henri Sauvage, clădirea care adăpostește reședința este realizată în stil Art Déco. Omagiu adus savoir-faire-ului francez, acest paradis excepțional este gata să-și primească oaspeții cu numeroase experiențe. Cu 72 camere – inclusiv 46 apartamente – hotelul a fost conceput de arhitecții Peter Marino și Edouard François pentru emoții. Fiecare detaliu a fost ales pentru a aduce oaspeților intimitatea unei case private.

Detalii elegante

Detalii elegante sunt incorporate: pânzele artistului Vik Muniz sunt completate de lucrările unor Claude & Francois-Xavier Lalanne. O scară interioară somptuoasă dispune de țesături metalice create de Sophie Mallebranche. Totodată, ferestrele de mari dimensiuni oferă splendide priveliști din camere sau cele patru restaurante. O grădină de iarnă, situată la etajul șapte, oferă un paradis de verdeață și priveliști de 360° asupra Orașului Luminii.

Detaliu Suite (foto> Cheval Blanc Paris)

Facilitățile de relaxare includ diferite servicii wellness, precum piscina de 30 metri, clubul de fitness sau centrul Dior Spa. De asemenea, un salon de coafură Rossano Ferretti se află la dispoziția oaspeților. Servicii care vă invite la o reverie îngăduitoare și liniștită. O căutare a excelenței Cheval Blanc completată de gastronomia rafinată.

Gastronomie

Serviciile hotelului sunt completate de gastronomia rafinată și ofertele culinare creative. Cele patru restaurant oferă numeroase surprize și emoții delicioase. Astfel, în timpul zilei poți savura o cafea în cadrul Limbar, locație transformată în bar pe timp de noapte. Situat la primul etaj, Plénitude este supravegheat de Chef Arnaud Donckele (trei stele Michelin) și patiserul Maxime Frédéric. Cei doi sunt adepții respectării celor patru anotimpuri.

Chef Arnaud Donckele (foto> Cheval Blanc Paris)

La etajul al șaptelea regăsim braseria Le Tout-Paris. Este locul unde se sărbătorește convivialitatea cu vedere la acoperișurile Parisului. Tot aici se află și Langosteria, un spațiu care aduce în mijlocul Parisului cele mai bune și raffinate gusturi. Așadar, dacă alegi Parisul ca destinație de vacanță, alege Cheval Blanc ca loc de cazare. Este locul unde “Arta și Savoir-faire-ul se reunesc pentru a stârni emoția”, spune Christian Boyens (Director Hotel).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.