Champagne, vizitați regiunea într-un mod diferit!

0
251
Royal Champagne & Leblanq (foto: Royal Champagne/Joann Pai)

Champagne este renumită pentru băuturile sale rafinate, fiind căutată de turiși mai tot anul. Cu toate acestea, Leblaq (companie specializată în pachete turistice) propune o vacanță altfel. Pentru aceasta, compania s-a asociat cu Royal Champagne Hotel & Spa și lansează un tur cyclist ultra-luxos.

Tur cu bicicleta Leblanq & Royal Champagne (foto: Royal Champagne /Joann Pai)

Champagne dispune de o zonă rurală frumaosă, cu podgorii și case de șampanie renumite. Regiunea este pur și simplu frumoasă, turiștii dornici să experimenteze nobila băutură având ocazia să o vadă altfel. Prin ciclism și șampanie, vizitatorii pot aborbi pe deplin spectacolul naturii într-un mod lent și mult mai consistent. Și cum ne aflăm în plin proces de schimbări climatice, transportul fără emisii devine din ce în mai atractiv.

Pachete turistice

Desfășurat în perioada 1/3 octombrie, itinerariul va începe cu un tur prin Champagne, condus de ciclistul Eddy Merckx. Tuturile cu Bicicleta oferite de Leblanq sunt perfecte pentru toate nivelurile și abilitățile vizitatorilor. În funcție de abilități, oaspeții sunt împărțiți în grupuri, permițându-le unora să aleagă nivelul maxim de confort. În același timp, există posibilitatea unor antrenamente opționale cu grad de dificultate mare.

Restaurant Le Royal (foto: Royal Champagne/Joann Pai)

Ajunși în regiune, oaspeții se vor îndrepta către Maison Laurent Perrier, situată în colțul sud-vestic al parcului Montagne de Reims. Este locul unde vor savura una dintre șampaniile istoricei case producătoare. Itinerariul este completat de o seară de gastronomie în cadrul restaurantului Le Royal, beneficiar al unei stele Michelin. Meniu este compus din șapte feluri și a fost create de Chef Ashley Palmer-Watts și Raymond Blanc.

Servicii wellness

După cină, vizitatorii au ocazia să asculte povești depănate de Eddy Merckx și Sir Bradley Wiggins. Între savurarea unei șampanii, mersul cu bicicleta prin podgorii și degustarea unor meniuri speciale,  oaspeții pot accesa serviciile wellness. Facilitățile Spa sunt puse la dispoziție de Royal Champagne, vizitatorii putând accesa pachetele mărcii Biologique Recherche. Totodată, au acces la piscina cu splendide priveliști către peisajul înconjurător.

Piscină exterioară (foto: Royal Champagne/Joann Pai)

Cazarea se realizează în camere cu finisaje luxoase, fiecare oferind facilități Hermès și buton pentru șampanie la cerere. “Șampania și ciclismul au o istorie comună, ele fiind prezente în Turul Franței. Ciclismul este unul din modurile extraordinare de a experimenta frumusețea regiunii”, spune Jennifer Delord (Director Marketing Royal Champagne). Turul oferă o îmbinare între ciclism și gastronomie, șampania fiind suportul atât de necesar.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.