Chalet-uri în regiunea Verbier/Elveția

Chalet

Chalet-urile sunt construcții specifice din zonele alpine elvețiene sau franceze, case de vacanțe ideale pentru a vă relaxa și a vă bucura de timpul petrecut alături de familie sau prieteni. La origine, majoritatea acestor cabane erau utilizate ca ferme sezoniere, în timpul iernii ele nefiind locuite. În zilele noastre, majoritatea acestor cabane oferă servicii de lux, ele oferind pasionaților de ski numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber, fiind poziționate în apropierea unor cunsocute pârtii de ski.

Chalet Orsini

Chalet Orsini – este o spectaculoasă cabană din Alpii Elvețieni, în apropiere de Verbier. Situate la doar câteva minute de telecabina Les Greux, cabana oferă un echilibru ideal între comoditate, izolare și splendide priveliști către masivul muntos din apropiere. Spațiile superbe (inclusiv o cadă cu hidromasaj), interioarele raffinate și cinci apartamente fermecătoare fac din Chalet Orsini locul perfect pentru petrecerea vacanței de iarnă, alături de families au prieteni. Opțiunile includ un bucătar privat, cazare și transport, alături de numeroase alte servicii. Interiorul vilei este spațios și confortabil, cu lucrări de artă originale și antichități care evocă eleganța și farmecul acestui refugiu alpin. După o zi petrecută la ski, aveți posibilitatea să vă relaxați în sufrageria cabanei – alături de o șampanie și șemineul de mari dimensiuni.

De asemenea, pasionații au posibilitatea de a servi o sticlă de vin în crama reședinței sau să servească o cină private într-un spațiu dedicat. Facilități Spa de top și mai multe terase vin să completeze opțiunile de relaxare – un jacuzzi în aer liber te ajută să savurezi una dintre cele mai spectaculoase priveliști alpine – în timp ce poți sorbi o cană de caco fierbinte. Cabana dispune de cinci dormitoare – trei cu paturi double, unul cu două paturi supraetajate, unul cu pat supraetajat și unul de tip triunghi – perfecte pentru cazarea a treiprezece persoane. Suita principal se bucură de priveliști spectaculoase spre masivul muntos din apropiere, un șemineu de mari dimensiuni, alături de un spațiu de birou și balcon privat. Două dintre camera beneficiează de vederi frumoase, în timp ce una oferă un balcon cu hidromasaj, toate dormitoarele beneficiind de propria lor baie. Chalet Orsini este situate la doar un kilometre de telecabina Les Creux și la mai puțin de doi kilometri de inima satului Verbier.

Chalet Les Étrennes

Chalet Les Étrennes – sofisticarea modern se împletește cu tradiția la cabana Les Étrennes. Extinsă după recentele renovări, această minunată reședință oferă facilități de cinci stele într-un cadru natural – cu vedere la pârtiile Verbier și la masivul Mont Blanc. Proprietatea dispune de șase dormitoare și este perfecta pentru o vacanță relaxantă pentru douăsprezece persoane (families au prieteni). Opțiunile includ un bucătar privat, servicii de curățenie și instructor de ski, precum și posibilitatea închirierii de clăpari, schiuri și servicii auto. O terasă private dispune de o cadă cu hidromasaj, alături de un hammam, sisteme de sunet și Wi-Fi. Inima proprietății este situate la etajul al treilea, camera bucurându-se de tavane boltite și ferestre de mari dimensiuni, alături de un șemineu și panouri de lemn ce aduc un plus de căldură încăperii.

Zona de servit masa se află în imediata apropiere, bucătăria oferind paisprezece mese pentru servitul unei gustări după ședințele de ski. Pentru cei care doresc liniște, la mezanin se află o bibliotecă cu numeroase titluri (în limba franceză, germană sau franceză). Fiecare cameră dispune de propria lui baie, din cele șase dormitoare, patru dispun de paturi double și două cu paturi twin – perfecte pentru familiile cu copii. Cabana Les Étrennes se află la cinci minute de zona de ski Savoleyres, cât și de stația de telecabină Médran, în imediata apropiere fiind situată Verbier’s Place Centrale – o zonă comercială ce dispune de magazine elegante, restaurant cu meniuri raffinate și opțiuni cochete de viață de noapte.

Chalet Daphne

Chalet Daphne – o superbă proprietate ce dispune de cinci dormitoare, situată la doar cinci minute de mers pe jos de telecabina Médran. Cu vederi impresionante către munte – cu spații de locuit (interioare și exterioare) ce oferă rafinament – și un uluitor decor care combină clasicul cu contemporanul, Chalet Daphne oferă familiilor și grupurilor de prieteni o bază ideală pentru explorarea Les 4 Vallées. Opțiunea “Catered” include un bucătar privat, cazare și servicii de instruire la ski, oferind o experiență de lux cu adevărat cuprinzătoare în Alpii Elvețieni. Aspectul exterior al Chalet Daphne emană farmecul clasic alpin, în timp ce interiorul oferă o interpretare elegantă contemporană a cabanelor tipic elvețiene. La intrare, un hol vă conduce spre spectaculosul Great Room, o zonă de servit masa – cu o bucătărie compelt utilată – și living pentru petrecerea unor seri memorabile. De asemenea, aici aveți ocazia să savurați spectaculoasele priveliști ale munților, sorbind din cocktail-uri calde în timp ce vă relaxați. camera pentru servitul mesei oferă locuri pentru zece persoane, în timp ce o sală media vă oferă posibilitatea urmăririi filmelor preferate.

Cabana include două dormitoare la nivelul intrării, în timp ce la etaj sunt poziționate alte două camere și la nivelul superior o suită principală. Camerele sunt confortabile și dispun de baie proprie. Suita principal oferă un pat king size, zonă lounge, balcon privat și cadă cu hidromasaj. În același timp, camerele poziționate la nivelul intrării au paturi double, una dintre ele beneficiind și de acces la terasă. Camerle poziționate la etaj au paturi double, ele putând fi transformate în două sigle-uri. Situate la cinci minute de mers pe jos de telecabina Médran și zece de Place Central, Chalet Daphne oferă o locație perfecta pentru explorarea versanșilor din zonă și a culturii din Verbier. În fine, pasionații de golf au ocazia să viziteze Golf Club Verbier, în timp ce iubitorii de natură au ocazie să exploreze rezervația naturală “Haut Val de Bagnes”. Surs[ documentare – Luxury Retreats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here