Cervélo R5, ediție limitată Lamborghini

0
66
Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition

Cervélo – Este aproape garantat că pasionații de mașini sunt atrași și de alte mijloace de transport pe roți. Afinitatea pentru motociclete este evidentă, când vine vorba de putere, iar atracția pentru vehicule “miniaturale” se manifestă întotdeauna în rândurile iubitorilor de produse premium. Un astfel de “obiect al dorinței“ îl reprezintă bicicletele, vehicule care combină designul, măiestria artizanală și promisiunea exercițiilor fizice complexe – forța mortice fiind oferită de biciclist și nu de explozia unui motorizări V8.

Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition (detaliu furcă)

Compania canadiană Cervélo Cycles – specializată în construcția vehiculelor pe două roti premium – este cunoscută pentru bicicletele pe care le produce. Ultimul vehicul intrat în portofoliul mărcii este modelul R5, alături de acesta regăsind și derivația Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition, o variantă ultra-limitată pentru fanii constructorului de automobile din Sant’Agata Bolognese. Designul bicicletei este unul sportiv, nuanța de culoare și grafica reflectând unul dintre cele mai puternice modele Lamborghini: Aventador SVJ.

Lamborghini Aventador SVJ

Această ediție specială a fost realizată cu componente produse exclusiv în Italia și este destinată accesului pe pantele dificile ale Alpilor Dolomiți. Ca și în cazul autoturismului Aventador SVJ, cadrul și furca au fost produse din fibră de carbon, ceea ce-i conferă modelului R5 Automobili Lamborghini Edition performanțe crescute. De asemenea, roțile Vittoria Corsa Pro sunt proiectate cu axe transversale – pentru o schimbare cât mai rapidă a roților – în timp ce frânele cu disc asigură o oprire lină, dar foarte puternică.

Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition (detaliu cadru)

Un computer integrat menține o configurație optimă și un aspect curat al ghidonului. La fel ca modelul Aventador SVJ, R5 a fost optimizat pentru a oferi calitate și confort în timpul deplasării, în ciuda performanțelor extreme, subliniind astfel eficiența aerodinamică, greutatea redusă și rigiditatea. Pentru a sărbători anul în care a fost fondat producătorul auto – 1963 – vor fi produse numai 63 de exemplare ale ediției Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition, prețul anunțat fiind de 18000,00 Dolari pentru fiecare unitate.

Detalii aici: LAMBORGHINI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here