Share This Article
Odată cu lansarea noilor curse spre Europa, Cathay Pacific a anunțat parteneriatul cu restaurantul cantonez Yat Tung Heen. Colaborarea se bazează pe parteneriatele încheiate de compania aeriană cu restaurante din Hong Kong, oferind clienților experiențe culinare îmbunătățite.

Condus de Tam Tung, restaurantul Yat Tung Heen este unul dintre cele mai îndrăgite restaurant din Hong Kong. Lansat în anul 1990, restaurantul este specializat în meniuri cantoneze tradiționale, dar rafinate, care evidențiează aromele ale ingredientelor. Selecția, concepută exclusiv pentru clasele Premium Economy și Economy, este disponibilă începând cu luna ianuarie pe distanțele lungi. De asemenea, este disponibilă pe rute selectate.
Parteneriatul
Parteneriatul face parte din efortul Cathay Pacific de îmbunătățire a experienței de zbor pe distanțe lungi. Disponibile la clasele Premium Economy și Economy, experiențele culinare vor fi însoțite de up-grade-uri introduse progresiv. “Parteneriatul ne permite transformarea experienței culinare în ceva memorabil pentru clienți. Este prima dată când colaborăm cu un restaurant cu stele Michelin”, spune Vivian Lo (Cathay Pacific).

Călătoria culinară la Premium Economy începe cu Pieptul de Rață afumat cu verdeață de muștar murată și galangal ca aperitiv. Mâncarea este inspirată de rața înăbuțită în stil Chiu Chow, reinterpretată cu acriș dulce-sărat al legumelor murate. Element de bază în bucătăria cantoneză, Pieptul de Vită înăbușit este oferit cu sos Chou Hou și Orez cu Iasomie. Fructele de mare și Pepenele galben sunt însoțite de Orezul Prăjit cu ouă.
Meniul
Tot la clasa Premium Economy o să regăsiți Halibutul crocant cu Sos de Soia și miez de Bambus fiert. Această delicatesă este însoțită de baby Choy Sum și Orez prăjit cu ou. Felul de mâncare prezintă fileuri de Halibut (ușor) prăjit până devine crocant la exterior, rămânând umed la exterior. Ulterior, este adaugat Sosul de soia pentru a oferi un echilibru perfect de sărat și dulce. Astfel, sunt crescute aromele naturale ale peștelui.

Ajungem și la Economy, o clasă unde Roșiile cherry marinate într-un sos dulce sunt infuzate de Prune chinezești conservate. O bază de Ridichi și Morcovi murați adaugă un contrast încântător roșiilor suculente. Deliciosul Pui copt cu ghimbir și coajă de mandarină este însoțit de Kai Lan și Orez prăjit cu ouă. Încheiem cu Rața și Taro fierte cu sos de prune-murate, broccoli cu usturoi și conopidă, alături de Orez cu iasomie.
Mai multe detalii sunt disponibile AICI.