Cartier, colecție-capsulă Clash [un] limited!

0
37
Colecție Clash [un] limited

Cartier a prezentat una dintre cele mai elaborate colecții de bijuterii, cu volume exaggerate și vârfuri încrustate cu diamante. Bijuteriile prezintă un joc reversibil de onix și ametist, colecția-capsulă Clash de Cartier fiind una extrem de îndrăzneață!

Bijuterii colecție Clash [un] limited (foto: Cartier)

Cartier este una dintre mărcile cunoscute la nivel internațional, cu o istorie care acoperă aproape două sute de ani. Iar cei care i-au urmărit traseul știu care sunt elementele tipice care fac din marcă una exclusivă. O marcă care nu a jucat – de-a lungul unui secol – cartea reinventării, inovând totuși în permanență segmentul bijuteriilor. Cu toate acestea, se simțea nevoia unui aer proaspăt, sosit sub forma liniei Clash [un] limited.

Design [un] limited

O colecție care depășește bariera clasică a design-ului de bijuterii. O linie care etalează volume exagerate, cu conuri negre (intense) de dimensiuni mari și opțiuni îndrăznețe la purtare. Colecția Cartier, deja uimitoare și captivantă, este reinventată cu bijuterii prețioase și monocrome. Puternică, linia colecției înlocuiește motivele florale. Conurile negre sunt supradimensionate, onixul devenind un companion al pietrelor de diamant.

Ceas Clash [un] limited (foto: Cartier)

O estetică similară este observată la conurile care formează vârful intens al unui inel, impactul fiind îndrăzneț. Printre piesele colecției regăsim pietre prețioase, inele cu spirală și cercei care pot fi purtați cu clemă sau fără. Clash [un] limited introduce brățări și coliere reversibile, alături de piesele concepute pentru a oferi numeroase utilizări. Putem menționa inelul cu diamante piramidale și vârfuri din onix care poate fi purtat ca un inel midi.

Colecție atipică

Clash [un] limited este o colecție atipică, în componența ei regăsindu-se inclusive un ceas “mitten”. Cu design de tip “plasă”, din aur roz, piesa este asortată cu diamante care înconjoară un ceas Baignoire Allongée. Pentru a păstra linia colecției, chiar și ceasul a fost ornat cu conuri elegante din onix. O colecție atipică, cu numeroase elemente care confer eleganță atemporală acestei linii umitoare, cu piese Cartier incredibil de fresh.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.