Carl F. Bucherer Heritage BiCompax Annual!

0
261
Carl F. Bucherer Heritage BiCompax Annaul

Carl F. Bucherer oferă o nouă dovadă a testului timpului, odată cu lansarea Heritage BiCompax Annual. Un ceas extrem de funcțional și precis, cronograful sărbătorind design-ul și sovoir-faire-ul de la începutul anilor 1950. O piesă care îmbină într-un mod foarte armonios farmecul vintage cu eticheta “Made in Lucerne”.

Heritage BiCompax Annual (Bicolor)

Istoria mărcii începe în anul 1888, atunci când Carl-Friedrich Bucherer inaugurează primul său magazin în Lucerna. În ultimii 133 de ani, marca orologeră a înregistrat numeroase repere tehnice și modele remarcabile. Ele reflectă moștenirea unică a lui Carl F. Bucherer și oferă o sursă inepuizabilă de inspirație pentru contemporani. Iar noua versiune a ceasului Heritage BiCompax Annual este o completare inspirată a istoricei colecții Heritage.

Ceas cu inspirații clasice

O piesă clasică (1950) a servit ca sursă de inspirație pentru modelul Heritage BiCompax. Un cronograf elegant care îmbină stilul vintage cu caracteristici contemporane, prcum carcasa din oțel inoxidabil de 41 mm. Design-ul aduce cu predecesorul retro: două contoare de cronograf sunt aranjate simetric și poziționate pe axa central a cadranului. Acesta este încadrat de scala tahimetrică, ceasul inversând practic conceptul de culoare al primului model.

Pasionații de ceasuri vor adora cureaua neagră din piele de vițel cu cusături argintii și cataramă care se pliează. Totodată, ceasul este disponibil și cu o curea din cauciuc, oferind posesorului o notă sportivă și confortabilă. Heritage BiCompax Annual este limitat la doar 888 piese, ca un omagiu adus fondării Manufacturii din anul 1888. “Colecția este un omagiu adus celor conceptului de Made in Lucerne”, spune Sascha Moeri (CEO-ul Manufacturii elvețiene).

Odă bogatei istorii a mărcii

Prin aspectul exterior, Heritage BiCompax Annual amintește de predecesorul său, dar este alimentat de o mișcare automata ultramodernă. Calibrul CFB 1972 are o rezervă de putere de 42 ore, satisfăzând cele mai solicitante cerințe tehnice. Versiunea modernă are un calendar anual și un afișaj mare de date, care ia în considerare lungimile lunii. Astfel, sunt luate în calcul zilele 28, 30, 31, ceasul tebuind corectat doar în timpul unui an bisect.

Heritage BiCompax Annua (Steel)

Linia exclusivă oferă posesorului unicitate prin design și măiestrie artizanală, alături de complicații și materiale sofisticate. Lansarea Heritage Tourbillon Double Peripheral (aur roz) la New York (2018) a marcat începutul colecției Heritage. De atunci, marca orologeră a îmbunătățit continu această colecție unică: trei ediții în aur roz și alb fiind disponibile. Nu-mi rămâne decât să vă invit să accesați pagina Manufacturii pentru mai multe detalii. (foto: Carl F.Bucherer).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here