Carl F. Bucherer Bicompax Annual

0
3
Carl F. Bucherer Heritage BiCompax Annual

În primăvara anului 2019, Heritage BiCompax Annual făcea valuri la Baselworld, această piesă extraordinară fiind în sfârșit lansată la nivel internațional. Cel mai recent model Carl F. Bucherer din colecția Heritage este o “sărbătoare” a design-ului și savoir faire-ului de la începutul anilor 1950. Inspirat de un ceas istoric, Heritage BiCompax Annual combină aspectul vintage elegant cu moștenirea sofisticată “Made of Lucerne” elvețiană.

Carl F. Bucherer – Heritage BiCompax Annual

Acest cronograf de lux, care include un Annual Calendar și cadran BiCompax, este acum disponibil în două ediții limitate. Indifferent dacă este muzică, cinema sau modă, unele creații ating statutul de icon datorită unui apel care se întinde peste generații. Iar acest aspect este valabil și pentru lumea orologeră, după cum demostrează chronograful Carl F. Bucherer BiCompax: o piesă de arhivă – datată în jurul anului 1950 – a servit ca inspirație pentru noul Heritage BiCompax Annual, un tribute modern adus codurilor de design ale mărcii elvețiene. Un ceas care combină flerul vintage – a ceasului care a fost constituit sursa de inspirație – cu caracteristici contemporane, un exemplu fiind carcasa din oțel inoxidabil de 41 mm.

Carl F. Bucherer – Heritage BiCompax Annual

Chronograful prezintă designul cadranului BiCompax al predecesorului său: două totalizatoare dispuse simetric sunt poziționate orizontal pe axa central și încadrate cu o scară tahimetru. Ceasul a fost realizat în două versiuni, fiecare dintre acestea fiind limitată la 888 bucăți – un remember al anului 1888, anul fondării Carl F. Bucherer. Pasionații de ceasuri vor putea allege dintre un model cu cadran în culoarea șampaniei, curea din piele de vițel (în nuanță maro-cognac) și accente de aur roz sau un model cu carcasă din oțel inoxidabil și cadran în culori argintii, totalizatoare negre și curea din material textil. Ambele ceasuri reînvie spiritul rebel de la începutul anilor 1950 și îl combină cu tehnologia de ultimă oră.

Carl F. Bucherer – Heritage BiCompax Annual

Prin designul său, Carl F. Bucherer Heritage BiCompax Annual amintește de predecesorul său la exterior, chiar dacă modelul actual este alimentat de un mecanism automat ultra-modern. Calibrul CFB 1972 dispune de o rezervă de putere de 42 ore, satisfăcând chiar și cele mai solicitante cerințe tehnice. Faptul că un mecanism automat alimentează convenabil acest ceas nu este singurul rafinament modrn – comparativ cu sursa de inspirație originală. Noua versiune include un Annual Calendar și un afișaj de date de mari dimensiuni, care ține cont de diferitele lungimi ale lunii – 28, 30 sau 31 zile – ceea ce înseamnă că el poate fi corectat doar în cursul unui an bisect. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here