Camus Cognac Île de Ré Fine Legend!

0
46
Camus Île de Ré Fine Legend (foto: Camus)

Camus Île de Ré Fine Legend este un cognac unic, produs realizat în cele mai vestice podgorii ale Franței. Cu o unicitate distinctivă și profil marin al gustului, sortimentul de cognac este profund legat de provenința sa.

Cognac Camus Île de Ré Fine Legend (foto: Camus)

Solurile calcaroase și nisipoase ale insulei contribuie la vigoarea viței de vie. Abundența naturală de alge marine și pulverizarea apei mării, măturată peste vița de vie, confer strugurilor o compoziție specială. Una tipic marină, foarte bogată în iod. Clima insulară unică, vântoasă, dar mai caldă decât pe continent creează mediul perfect pentru maturare consistentă în butoaie. Rezultatul este un cognac cu note marine, echilibrat și unic.

Note de degustare

Încă de la prima privire o să remarcați tonul de culoare profund auriu, cu accente de chihlimbar. Elegant și proaspăt, produsul se prezintă cu note de fructe able. Totodată, palatul este crocant, cu un cadru dulce de nuci și echilibrat de note bogate de minerale. Ca și pairing, cognac-ul poate fi servit ca aperitiv, cu tartine de fructe de mare și stridii. De asemenea, el poate fi un bun companion după cină, alături de produse fine de patiserie.

Ambalaj Camus Île de Ré Fine Legend (foto: Camus)

Servirea poate fi realizată în două moduri. Prima implică un pahar de degustare – în formă de lalea – la temperature camerei (18°). Pentru a doua modalitate, este necesar un pahar scurt și greu, servirea fiind realizată în companie unui cub de gheață. Camus Cognac Île de Ré Fine Island este un exemplu unic de cognac cu o singură sursă. Totodată, cognac-ul oferă un profil aromatic distinct, fiind indiscutabil legat de originea sa insulară.

Despre Camus

Cognac-ul Île de Ré provine din insula cu același nume, situată în imediata apropiere a orașului la Rochelle. Zona stâncoasă și climatul oceanic favorizează culturile de viță de vie, echilibru subtil între razele soarelui și briza sărată. Cognac-ul este produs din soiul de struguri Ugni Blanc, recoltați la finele lunii octombrie. Pentru cei interesați, cognac-ul este dispobinil în ofertă specială (discount 10%) pe site-ul mărcii până la 15 septembrie 2021.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.