Calvin Klein, campanie publicitară Eternity

0
94
Calvin Klein_Campanie Eternity

Calvin Klein a prezentat la începutul toamnei cea mai recentă campanie publicitară a parfumului Calvin Klein Eternity, personajele principale ale clipului fiind super-modelul Christy Turlington și soțul său, producătorul Edward Burns. Campania media evidențiează aromele parfumului pentru femei (Eau de Parfum) și aromelor pentru bărbați (Eau de Toilette). În ce privește parfumul destinat femeilor, acesta a fost create sub îndrumarea Master-Parfumierului Sophia Grojsman și se prezintă cu o aromă romantică, cu note de vârf de crin alb și extract esențial de trandafir alb, asocierea fiind realizată cu note de santal alb, chihlimbar și bază de mosc. de altfel, parfumul a fost inspirat de verighetele Ducelui și Ducesei de Windsor, pe interiorul cărora se afla gravat cuvântul “Eternity”.

Calvin Klein (Campanie Eternity)

De asemenea, apa de toailetă Calvin Klein for Men este un parfum aromatic fougère și a fost create sub atenta îndrumare a Master-Parfumierului Carlos Benaim. Aroma oferă nuanțe de galban și salvie, cu o bază de mușchi, cele trei note fiind legate între ele de extract esențial de mandarină și chihlimbar. în ce privește clipul campaniei parfumului Eternity, acesta a fost realizat sub bagheta regizorului Matt Lambert și o prezintă pe Christy Turlington și Edward Burns aflați într-o strânsă îmbrățișare pe o plajă.

Clipul video este completat de o cover reinventat al melodiei “Unchained Melody” – interpretată de artistului și compozitorului suedez Lykke Li – în timp ce campania vizuală este realizată în nuanță alb-negru și a fost realizată de apreciatul fotograf Lachlan Bailey. Ca un amănunt final, trbeuie spus că super-modelul Christy Turlington a fost prezentă și în prima campanie parfumul Eternity din anul 1988. Totodată, producătorul Edward Burns s-a alăturat – în același an – campaniei de promovare a parfumului masculin. Campania media a mărcii americane este disponibilă la nivel internațional în magazinele mărcii și rețelele de vânzare cu amănuntul din întreaga lume. Detalii aici: CALVIN KLEIN

Mai multe informații aici: TRAVEL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here