Bvlgari introduce o nouă aromă masculină!

0
368
Noul Terrae Essence (foto: Bvlgari)

Bvlgari Man Terrae Essence este o imersiune în esența Pământului, captată cu candoarea și autenticitatea specifică mărcii. O esență inspirată de solul fertil al Toscanei, o regiune marcată de bogăția sa iconică care simbolizează plăcerea autentică.

Imagine campanie Terrae Essence (foto: Bvlgari)

Colecția Bvlgari Man evocă forța vie a naturii și terenului din regiune, exprimată în dealurile, chiparoșii și florile sale. Este acea vitalitate înrădăcinată în culorile și aromele specific acestei regiuni. Cald, bogat și instinctiv, noul parfum întruchipează puterea dătătoare de viață a Pământului într-un miros amplu de vetiver. Aromele noului parfum sunt modelate într-un ritual autentic care amintește de parcelele de pământ atent cultivate.

Autenticitate toscană

Terrae este un cuvânt provenit din latină și înseamnă Pământ, piatra de temelie a identității fiecăruia dintre noi. Este legătura noastră cu fertilitatea pământului – intimă și instinctivă – moștenită din cele mai vechi timpuri. Îl putem atinge, mirosi și cultiva, astfel încât să producă materiile prime necesare vieții. Este sursa supremă de frumusețe și creativitate, Terrae Essence reușind să ne reconectează la valorile profunde și vitalitatea vieții.

Un parfum care revine la originile ancestrale și ne încurajează să descoperim bogăția aflată la picioarele noastre. O abundență a pământului care se traduce impecabil în aromele elegante de vetiver. Modelând parfumul în jurul materiilor prime excepționale, maestrul parfumier Alberto Morillas ne prezintă o splendidă structură. Notele de deschidere ne aduce aminte de peisajele italiene mângâiate de căldura razelor de soare.

Aromele parfumului

O structură care ne aduce aminte de plantațiile de citrice, marcată în profunzime de două note specifice de vetiver. Prima ne poartă în Java, modelând intensitatea brută a parfumului, în timp ce a doua ne arată universul insulei Haiti. Cea din urmă exprimă esența unei păduri însorite de toamnă, cu note contrastante. Compus din Woodleather®, Geonol și Carrot Essence, acordul este create prin combinarea a trei nuanțe extraordinare, modelând unicitatea.

Campanie Terrae Essence (foto: Bvlgari)

Impregnat de rafinament, flaconul care găzduiește parfumul oferă o interpretare autentică a ceea ce numim Pământ. Gulerul fiecărei sticle este inspirat de frumusețea imprevizibilă a travertinului. Este produc cu ajutorul tehnicii de injectare a două culori diferite, fiecare sticlă fiind unică. Cu note de chihlimbar și maro, sticla evocă culorile pământului toscan și moliciunea luminii în forme sculpturale. Un parfum care poartă semnătura clară Bvlgari!

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.