Bvlgari Magnifica, noua colecție High Jewerly!

0
373
Colecție Magnifica (foto Bvlgari)

Bvlgari a dezvăluit Magnifica, o colecție marcată de bucurie, creativitate și perfecțiune artistică. Colecția High Jewerly & High-End Watches a fost prezentată săptămâna trecută în Milano, capitala italiană a luxului și modei.

Ceas-bijuteri Bvlgari (foto Bvlgari)

Colaborând îndeaproape cu Milano, Bvlgari a dorit să aducă un omagiu locuitorilor orașului și luptei duse împotriva Covid-19. Mesajul este unul de speranță și hotărâre neclintită în ce privește viitorul. Cu noua linie Magnifica, bijutierul roman a creat o combinație de pietre excepționale, măiestrie și design îndrăzneț. O colecție care reafirmă culmile excelenței și frumuseții de neegalat a bijuteriilor create de Casa Romană.

O linie prețioasă

Numărând peste 60 de modele și 122 opere de artă, Magnifica este cea mai prețioasă colecție de bijuterii Bvlgari. Modele versatile și ușor de convertit sunt concepute pentru a fi purtate în numeroase moduri. Este un concept modern al excelenței unei colecții High Jewerly. De asemenea, în cadrul liniei regăsim și o selecție de ceasuri. Un simbol magnific al AND-ului și experienței de peste 130 ani a Casei Romane.

Ceas-bijuterie Bvlgari (foto Bvlgari)

Pietre prețioase rare, descoperite de-a lungul globului, se regăsesc în această splendidă colecție. Printre acestea se numără și a patra cea mai mare spinel din lume: un magnific smarald Columbian. Cinci turmaline ovale Paraiba sunt un ecou al apelor cristaline ale Mării Mediterane din jurul insulei Sardinia. Aceste pietre prețioase sunt cele mai rare din lume și emană un sentiment răcoritor de puritate.

Colecție valoroasă

Magnifica valoarează sute de milioane de euro și reprezintă mii de ore de muncă minuțioasă. Este tributul suprem pentru frumusețea, măiestria și excelența artistică italiană. Datorită acestei splendide colecții, Bvlgari atinge noi culmi în creația de bijuterii, exprimând creativitate atemporală. Magnifica este o odă adusă femeilor îndrăznețe, devenite muzele BVLGARI, precum și a Cetății Eterne (Roma).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.