Butterfly, siguranță în timpul zborului

0
558
Butterfly Seats Concept

În condițiile distanțării sociale, transportul aerian nu putea scăpa de condițiile impuse de autoritățile naționale în ce privește combaterea pandemiei de coronavirus. Evident, locurile situate la clasa business sunt, cu siguranță, mult mai sigure decât cele de la economic. Iar acest aspect nu se datorează faptului că au fost concepute pentru a fi mai sigure, ci pentru că au fost realizate în jurul ideii de spațiu luxos.

Butterfly Concept

În cele ce urmează vă vom prezenta un astfel de concept, imaginat sub forma unui flutere de adesignerul James lee, el explorând ideea scaunelor complet sigure la bordul avioanelor. Prin izolarea scaunelor, crearea de partiții și furnizarea de facilități care se alineiază conceptului de valoarea premium, scaunele Butterfly oferă aproape instantaneu o experiență de călătorie mult mai sigură – creând spații dedicate pentru pasageri – cu scopul fiind de a opri rcât mai mult posibil răspândirea Covid-19 prin interacțiune. Cele două sunt poziționate decalat, această aliniere oferind posibilitatea de a nu avea pe cineva în imediata apropiere, ceea ce scade șansele de socializare direct. De asemenea, scaunele dispun de partiții reglabile între ele – pentru a separa pasagerii – și oferă cotiere dedicate, astfel încât să nu atingeți niciodată persoana de lângă dumneavoastră.

Butterfly. Concept

Totodată, scaunele sunt dotate cu toate accesoriile necesare pentru a vă permite depozitarea bunurilor personale și chiar să lucrați în timp ce zburați către o întâlnire de business. În acest sens, a fost create un spațiu dedicat pentru laptop, regăsind aici și sloturi pentru stocarea revistelor, precum și propria pereche de căști. Pentru părinții care călătoresc cu copii, scaunele se pot plia pentru a permite transformarea lor într-un pat improvizat, iar dacă călătorești singur, ambele scaune pot fi rabatate și acoperite cu o saltea în zig-zag, astfel încât să puteți beneficia de un confort sporit în timp ce dormiți. Practic, serviciul la bord vă oferă posibilitatea de a beneficia de un zbor în linițte și siguranță deplină. Rămâne de văzut dacă aceste soluții vor fi implementate în perioada la bordul avioanelor din întreaga lume.

Butterfly

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.