Bulgari x Dom Pérignon: ediție captivantă!

0
795
Bulgari x Dom Pérignon (ediție limitată Serpenti)

Bulgari și Dom Pérignon au unit creativitatea și meșteșugul specific etichetelor de lux, rezultatul fiind o superbă cutie de șampanie produsă în ediție ultra-limitată. Emblematicul Serpente al casei Bulgari înconjoară o sticlă de șampanie magnum Dom Pérignon Rosé într-o sărbătoare a seducției, stilul creativ al celor două etichete fiind reunite datorită viziunii împărtășite de Lucia Silvestri (Creative Director-ul Bulgari) și Vincent Chaperon (Chef de Cave al Dom Pérignon). De altfel, cele două case împărtășesc o moștenire culturală puternică – reînnoită continuu cu inspirație – pe tărâmul de activitate al bijuteriilor și șampaniei de calitate.

Bulgari x Dom Pérignon (detaliu colier Serpenti)

Bulgari Serpenti x Dom Pérignon Rosé este o invitație atrăgătoare a unui lux exclusivist, care exprimă cele mai bune opțiuni ale celor două etichete. Fiecare cutie din lemn se deschide pentru a dezvălui un interior personalizat – căptușit cu materiale în tonuri de șofran și fuchsia – care conține trei sticle Dom Pérignon Rosé Vintage 2004, fiecare magnum fiind protejat de un colier Bulgari Serpenti. Realizat de bijutierul roman în anii 1960, Serpenti a fost revizuit de nenumărate ori în creațiile mărcii – fie bijuterii, fie articole din piele. Pentru această ediție specială, colierule ste realizat în aur roz cu onix și diamante albe, el înfășurându-se sensual în jurul unei sticle de șampanie Dom Pérignon.

Mai multe știri premium AICI

Pentru această ediție specială, sticla în sine este gravată cu motivul solzilor șarpelui și are o etichetă din aur roz care evocă atât nuanțele Bulgari Serpenti, cât și culoarea șampaniei, colaborarea celor două case oferind pasionaților o adevărată sărbătoare a seducției. Bvlgari și Dom Pérignon au reinterpretat biblicul șarpe, transformându-l într-un obiect al dorinței și demn de elixirul pe care îl protejează. Și fiindcă vorbim de acesta, trebuie să spus că în anul 2004 viile au produs ciorchini de struguri extrem de corpolenți. Iar Dom Pérignon Rosé Vintage 2004 este rodul a 12 ani de elaborare atentă în beciuri.

Bulgari x Dom Pérignon (ediție ultra-luxury)

Un rosé care reprezintă o declarație de libertate din partea Dom Pérignon, captând tot ce este mai bun din soiul pinot noir. Aroma se prezintă cu note proaspete de coacăze roșii și căpșuni sălbatice, completate de note calde de fân, portocale și caco. Corpolența vinului este prelungită cu indicia neașteptate de citrice verzi, acestea marcând calitatea vintage a șampaniei. Ținând cont de ediția ultra-luxury, aceste adevărate opera de artă sunt disponibile în doar patru exemplare, fiecare ediție limitată Bulgari Serpenti x Dom Pérignon Rosé Vintage 2004 fiind disponibilă la cerere. Detalii Dom Dom Pérignon AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.