Bulgari a fost lansat oficial în România!

0
33
Lansare oficială Bulgari (Albini Prassa)

Lansarea oficială a mărcii Bulgari în România a fost marcată de o serie de cine elegante și prezentări private. O selecție de ceasuri a fost expusă în vila istorică care găzduiește sediul Albini Prassa, partenerul oficial al mărcii italiene!

Ioan Schiau – fondator Albini Prassa – și invitați (foto Bulgari)

Prezentarea mărcii și a ceasurilor mărcii a fost realizată în prezența unor invitați selectați exclusiv pe bază de invitație. În cursul prezentării a fost evidențiată arta orologeriei Bulgari printr-o experiență oferită alături de reprezentanții mărcii. Printre participanți s-au numărat Directorul High Jewelry și Haute Horlogerie al mărcii și Ioan Schiau (Fondator Albini Prassa). Inspirația romană și-a regăsit un ecou deosebit în România.

Prezentarea

Nici nu avea cum altfel, ținând cont că România este o țară care împarte aceeași moștenire culturală latină. Oaspeții au putut experimenta trecutul mărcii, pașii purtându-i de la arhitectura antică și pînă la epoca “dolce vita’’. De asemenea, flerul cinematografic și viziunea din spatele succesului brand-ului au expus invitaților numeroasele fațete ale etichetei italiene. Un design italian care se întrepătrunde cu exelența orologeră elvețiană.

Prezentare colecție ceasuri Albini Prassa (foto Bulgari)

Cele mai sofisticate piese din colecțiile emblematice au fost expuse în interioarele rafinate ale vilei aristocratice din centrul capitalei. Am regăsit aici modelele Serpenti și Diva’s Dream, piese realizate prin tehnici decorative cu bijuterii elegante. Sunt ceasuri acționate de mecanisme sophisticate și foarte apreciate de femeile moderne. Alături, este prezent un strălucitor Serpenti Spiga High Jewelry realizat din aur alb și îmbrăcat în diamante.

Colecțiile

Sediul din centrul capitalei găzduiește și colecții pentru bărbați, aici fiind prezentă o selecție bogată din linia Octo Finissimo. Este o colecție renumită pentru recordurile doborâte, multe fiind legate de miniaturizare și linia lor plată. “Ideea Albini Prassa este de a introduce pe piața locală cele mai bune ceasuri – dar cu abordare originală. Viziunea ne permite prezentarea ceasurilor în cadrul sesiunilor privare”, spune Ioan Schiau (Albini Prassa).

Detalii aici – FINISSIMO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.