Bugatti Baby II, omagiu modelului Type 35!

0
632
Bugatti Baby II (culoare black nocturne)

Bugatti Baby II, construit în parteneriat cu constructorul de hypercaruri Bugatti, este un omagiu contemporan adus capodoperei originale a lui Ettore Bugatti – Baby Bugatti – construit în 1926. Vehiculul a fost dezvoltat pentru a sărbători 110 ani de la fondarea mărcii auto și este semnificativ pentru conservarea a ceea ce înseamnă astăzi Bugatti, fiind și o sursă de inspirație pentru viitori clienți ai constructorului. Fiind una dintre cele mai dorite mașini, primele exemplare – din cele 500 de unități construite – sunt deja în drum către colecționarii mărcii.

Bugatti Baby II (cutie transport)

Această mașină reinventată a atras atenția la nivel internațional încă de lansarea sa, pasionații mărcii remarcând asemănarea cu unul dintre cele mai iconice modele ale constructorului: Type 35. Cum este și una dintre cele mai dorite mașini, primul exemplar Bugatti Baby a ajuns deja la proprietarul său din Dubai. Vehiculul personalizat a fost livrată unui operator privat care deține avioane de tip business în Emiratele Arabe Unite (EAU). Versiuena “Vitesse” este realizată din fibră de carbon și este destinată transferului privat către secțiunile VIP ale aeroportului. Pasagerii care vor trece prin Aeroportul Internațional Al Maktoum pot fi surprinși într-un mod extrem de plăcut de prezența Baby II, în special datorită culorii acestui model.

mai multe știri auto AICI

Un alt model a fost livrat unui colecționar privat din Belgia, Baby II devenind o completare firească la colecția (deja) extinsă cu modelul 35 A, precum și cu un Bugatti Baby original sau câteva exemplare realizate inițial înainte de Marele Război. La fel ca orice mașină hyper sportive care pleacă din atelierul Bugatti din Molsheim, toate vehiculele produse de The Little Car Company sunt complet personalizate, fiecare client având posibilitatea să-și exprime individualitatea la bordul unui Baby II. Astfel, vehiculul livrat în Dubai dispune de un set de baterii de 2,8 kWh și un propulsor actualizat – fiind o copie în miniatură a modelului Chiron – în timp ce tonul de culoare Jetex Orange a fost special conceput de designerii constructorului.

Bugatti Baby II (destinație Dubai)

În ce privește dotările, mașina dispune de faruri LED și lumini frână, opțiunile exterioare având incluse plăcuțe de înmatriculare personalizate și logo-uri cromate pe partea din spate a oglinzilor (inclusiv pe volan), realizate prin tehnica de stereolitografie 3D de înaltă rezoluție. Un proces avansat de imprimare 3D utilizat și în realizarea capacelor piulițelor de roată – plus rezerva – acestea beneficiind (și) de logo-uri cromate personalizate. În interiorul vehiculului, scaunele din piele sunt finisate în tonuri de metal-perlat, clienții având posibilitatea să opteze pentru o cutie specială – necesară în timpul transportului – realizată manual în culoarea Jetex Orange. Ca parte a experienței, clienții vor primi și o carte “The Bugatti Baby II – A History”.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.