Buben & Zörweg, parteneriat cu Bugatti

0
617
Buben & Zörweg for Bugatti

Buben & Zörweg, un brand cunoscut pentru timekeepere de înaltă calitate și seifuri, a anunțat încheierea unui parteneriat cu bine-cunoscutul constructor de automobile sport Bugatti. Ținând cont de segmentul ocupat de ambele companii, o astfel de colaborare este naturale, amândouă fiind cunsocute pentru standardele înalte în ce privește designul, măiestria artizanală și perfecțiunea tehnică.

Buben & Zörweg for Bugatti (Grande Illusion Chiron 300+)

O colaborare care a dat naștere la două modele – realizate în ediție limitată – care includ faimoasele funcții ale produselor Buben & Zörweg și elemente de stil împrumutate de la legendarele hypercar-uri la constructorului francez. Cele două modele au fost prezentate la sediul Bugatti din Molsheim, locul unde au fost prezenți Stephan Winkelmann (Președintele Bugatti) și Florian vom Bruch (CEO-ul Buben & Zörweg). “…Bugatti trebuie să ofere întotdeauna extraordinarul, să depășească chiar și cele mai neașteptate vise. În toate privințele…”, a explicat Stephan Winkelmann. “…de asemenea, ne așteptăm ca Buben & Zörweg să îndeplinească aceste cerințe – cu fiecare capodoperă rezultată din acest parteneriat, într-un mod interesant…”.

Buben & Zörweg for Bugatti (Stephan Winkelmann & Florian vom Bruch)

Denumite generic “Buben & Zörweg for Bugatti”, cele două produse întruchipează AND-ul ambilor producăori de lux. Prima ediție limitată are ca sursă de inspirație designul și materialele incorporate pe modelul Chiron, stilurile fiind denumite “Chiron 300+” și “French Racing”. Astfel, “Chiron 300+” aduce un omagiu recordului stabilit de Bugatti Chiron Super Sport 300+, un model care a reușit să depășească bariera de 300 km/oră în cursul anului trecut. de asemenea, “French Racing” poartă caracteristica nuanță albastră a Franței în cursele auto și este completată cu detalii subtile despre originea mărcii Bugatti. Totodată, caracteristicile de evidențiere ale seifului multifunctional “Grande Illusion Chiron” poartă semnătura unui alt produs al mărcii: Flying Minute Tourbillon Clock.

Buben & Zörweg for Bugatti (Grande Illusion Chiron300+ & Chiron Super Sport 300+)

Seiful cântărește 215  kg și poate fi deblocat cu ajutorul unui sensor biometric cu amprentă digital sau de un cip transponder. Unitatea de stocare se ridică din structura cilindrică și un sertar special pentru stocarea cheilor protejează conținutul de undele radio. Seifurile multi-funcționale “Illusion Chiron” și “Grande Illusion Chiron” sunt disponibile în trei combinații de culori și materiale, iar producția a fost limitată la treizeci unități pentru fiecare combinație. De asemenea, watch winder-ul este disponibil pentru patru sau opt ceasuri în două combinații de culori și materiale, fiecare fiind limitată la treizeci de unități. În fine, noul watch winder urmează să fie disponibilă în magazinele globale ale mărcii și la parteneri selectați.

Detalii aici: BUBEN & ZÖRWEG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.