Brunello Cucinelli… dinamism urban!

0
704
Brunello Cuccinelli (FW2020)

Sezonul de iarnă este la început și, chiar dacă de aflăm în plină panemie, am căutat să aflăm ce ne oferă nou una dintre cele mai calitative brand-uri din lume: Brunello Cucinelli. Iar colecția masculine ne oferă o întoarcere la evoluția peisajelor urbane și dinamismul care caracterizează agitația orașelor moderne. Cosmopolite și multiculturale, orașele contemporane sunt capabile să aducă elemente din trecut în epoca noastră, să transforme funcțiile și estetica, să hrănească și să conecteze vibrațiile timpurilor trecute cu accentele avangardiste.

Brunello Cuccinelli (FW. 2020)

Astăzi, stilul omului contemporan reflectă această capacitate de a evolua, de a se raporta la o identitate aflată într-o continua schimbare și de a uni tradiția cu modernitatea. Este acea garderobă capabilă să reinterpreteze eleganța și funcționalitatea, să plaseze armonios detaliile în decoruri neașteptate și să îmbine contemporanul cu clasicul într-un mod unic, bine echilibrat și extrem de inovator. Iar această inovație constă într-o abordare modernă a formelor, materialelor și detaliilor, un amestec care sporește inspirația și o pune într-o lumina nouă. Design-ul pieselor iconice este revizuit cu ajutorul noilor materiale, în timp ce detaliile din trecut sunt reinterpretate cu elemente din contemporaneitate, stilul modern conferind un echilibru elegant fiecărui look în parte. Toate articolele din garderobă își dezvăluie propria lor personalitate, potențialul maxim fiind atins atunci când ele sunt combinate.

Brunello Cuccinelli. (FW 2020)

Inserțiile și culorile cu efecte contrastante și modulare unice, alături de combinațiile diferitelor materiale, confer un stil dinamic fiecărui element, oferind viață potrivirilor armonioase și versatile care creează ansamblul perfect. Aspecte întâlnite în design-ul sartorial al blazer-ului Brunello Cucinelli, o vedetă incontestabilă a oricărei combinații, este acum asociat cu volume noi și contrastante, conferindu-i acestuia un stil modern. Cum cromatica este foarte importantă, nuanțele de culoare sunt intense și rafinate, venind să lumineze aceste tonuri prețioase și armonioase. Rodia, morcovul, porumbul și vinetele sunt tonuri care vin să pună în valoare colecția bogată de culori neutre, cele care favorizează bejul, prezent în toate nuanțele sale, de la tonuri calde de camel și nisip, până la ocru și panama. Ca o completare, regăsin în această colecție și o varietate de nuanțe cenușii-metropolitane și albastre, acestea venind să completeze scena culorilor cu note realizate în stil modern și foarte bine echilibrate.

Brunello Cuccinelli (FW .2020)

Ca întotdeauna, blazer-ul este una din piesele cele mai aproapiate de corp, evidențiind într-un mod subtil trupul bărbatului, dar care este prezentat acum cu ajutorul unui nou stil, care oferă o nouă linie îmbrăcăminții exterioare. De asemenea, costumele au fost îmbogățite cu țesături fine și sunt completate cu pantaloni mai relaxați, care transmit un sex appeal modern, sporind versatilitatea în timpul utilizării de zi cu zi. Piese completate de o gamă largă de paltoane și parka, concepute pentru a plia aspectul în funcție de fiecare ocazie și pentru a oferi acea protecție personalizată pe tot parcursul sezonului rece. În acest sezon, linii subtile vin să îmbunătățească design-ul paltoanelor clasice, oferind același confort cu silueta “învăluitoare” a cardiganelor tricotate. De altfel, alegerea pantalonilor adaugă o notă contemporană oricărui stil – în special al celui clasic – prin potrivirea lor atemporală și confortabilă. Detalii aici: BRUNELLO CUCCINELLI

Articolul poate fi citit integral în ediția cu numărul 43 a The Gentleman’s Journal. Mai multe informații aici: WATCHES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.