Brunello Cucinelli: stil, confort și eleganță

Brunello Cucinelli - Spring/Summer 2020

Brunello Cucinelli pentru sezonul de primăvară/vară 2020 reprezintă un standard modern pentru bărbatul care dorește să se îmbrace bine, pentru care stilul și confortul reprezintă o alegere perfect echilibrată. Într-o epocă în care ritmul vieșii modern se schimbă și apar nevoi de ultimă oră, s-a conturat o interpretare inovatoare a uzurii de zi cu zi: este un model care servește atât ca reper autentic, cât și ca simbol al libertății, al distincției și, mai ales, al confortului.

O configurare a garderobei care lasă în urmă formalitatea rigidă, în timp ce aspectul contemporan întruchipează bunul gust. Exploziile de culoare exprimă prospețime și inovație în dialogurile concepute cu atenție, cu nuanțe moi de vară, o infuzie relaxantă a aspectului contemporan. Nuanțele vii și rafinate variază de la roșu strălucitor, precum cireșul, rubinul și roșiile până la rodie și chiar portocal. Puloverele și tricourile se prezintă în culori strălucitoare, chiar dacă modelele include și tușe subtile de culoare intense, oferind purtătorului o atitudine casual și modern – precum a Prințului de Wales. Detaliile și inserțiile adaugă elemente colorate îmbrăcămintei, ținutelor de călătorie și accesoriilor, creând o armonie modern și discretă.

Starea de spirit a verii este interpretată de o gamă de culori neuter, cu o largă explorare a tonurilor de bej, griuri metropolitan și albastru nobil, culori care variează de la tonuri extrem de rafinate și foarte ușoare, până la cele mai închise și mai formale. Un amestec de țesături, forme și detalii sunt îmbunătățite cu combinații de materiale ușoare, capable să creeze un stil care să se potrivească nevoilor de zi cu zi. Formele moi oferă o senzație de confort pentru pulovere și, în special, pentru pantaloni. Formele relaxante ale articolelor vestimentare informale sunt echilibrate de liniile de croi a jachetelor cu o potrivire perfecta a spatelui și umeri ușor accentuați.

Costumul își lărgește orizontul pentru a include elemente informale și sportive, interpretând astfel stilul cotidian cu o senzație casual. Pantalonii sunt personalizați cu atenție, cu un volum moale oferit de pliuri, alternând cus tiluri mai casual ămbunătățiți cu buzunare și detalii inspirate de moda “muncitorească”. Pantalonii din denim – confecționați de obicei din denim fin japonez – sunt interpretați într-un mod unic, cu o linie moale în zona mediană. Lejeritatea este una din principalele calități ale țesăturilor, ele fiind îmbunătățite cu ajutorul ținutelor nestructurate și a unui grad ridicat de măiestrie artizanală. Fibrele naturale și texturile organice oferă un sentiment autentic, în timp ce materialele tehnice noi extend gama de îmbrăcăminte cu articole versatile și mult mai ușoare.

Finisajele speciale oferă țesăîturilor un aspect unic, creând efecte care îmbunătățesc design-ul și armonia între nuanțe. O selecție atentă de modele oferă o varietate de variații convingătoare, de la stiluri formale și până la variații contemporane și originale. Dungile prezente pe tricouri oferă un aspect mai sportive culorilor selectate cu atenție. Pielea este moale și ușoară pentru a îmbunătății oferta prețioasă și diversă, inclusiv piese care nu sunt complet finisate și modele noi, cu margini tăiate brut. Pielea de căprioară super-fină adaugă un aer luxos și oferă un aspect unic, în principal datorită combinațiilor cu tricouri de bumbac și a căptușelii din mătase. De asemenea, tricotajele reprezintă adevarații ambasadori ai culorii.

Puloverele au culori solide și sunt decorate cu linii și detalii contrastante. Fibrele de bumbac și in sunt răcoroase, neregularitățile din firele nefilate oferind una spect natural plăcut texturilor atemporale. Totodată, accesoriile sunt un element important când vine vorba de definirea stilului contemporan, acestea fiind companioni versatili pentru ocazii diferite, datorită materialelor luxoase, producției manual și a design-ului relaxat. Încălțămintea joacă un rol important pentru modelarea stilului personal: fie este un stil britanic sau pantofi sport, aceasta este proiectată să țină cont de echilibru și distincție, oferind un răspuns plăcut și confortabil la stilul modern și ocupat al viații. Mai multe detalii AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here