BRUNELLO CUCINELLI, RITMUL NATURAL

Culorile, formele și detaliile creează un ritm unic în cadrul acestei colecții de vară. Nuanțele sunt inspirate de nisipul cald al deșertului, în timp ce fibrele naturale vin să lumineze cu o serie de nuanțe noi, intense, luminoase și energetice, asemenea culorilor pământului. Liniile formale și țesăturile prețioase sunt întotdeauna amestecate cu articole de îmbrăcăminte și volume.

Detaliile concentrează atenția asupra artei meșteșugului, în timp ce contrastele sofisticate îmbogățesc colecția fără a deranja armonia esențială a pieselor vestimentare. Din combinația de eleganță versatilă și dinamismul modern, forța ritmului natural erupe intens, precum un moment de meditație înainte de acțiune. Colecția reprezintă un echilibru între focalizare și mișcare, un stil contemporan și atemporal, rolul fundamental fiind jucat de culoare. Culoarea – Reprezintă elementul de impact al întregii colecții. Neutrul și nuanțele colorate se intersectează pentru a defini un nou echilibru ce unește natura și căldura cu efecte pulverizante și decolorate, aprinse de lumina verii. Neutrul reprezintă soarele, de la nuanțele de culoare formate de umbrele clare de Nisip și Safari, și până la lemnul ars al pădurilor Cubaneze, Sequoia sau Iroko. Elementele metropolitane intervin pentru a îmbogății dialogul modern care definește contrastele armonioase: gri mediu închis, albastru denim, navy sau kaki-ul military. Nuanțele de culoare sunt inspirate de culorile vii ale fructelor pământului, a căror strălucire dezvăluie legătura cu articolele de îmbrăcăminte casual și sportive din anii 1980, reinterpretate într-un stil modern și sofisticat. Intensitatea este împărțită în două game de nuanțe: culorile pale, precum ananasul, pepenele galben, acvamarinul, struguri, căpșuni sau vinete; culorile energice, dar nu excesive, precum porumbul, portocala, surful, violet sau glicina.

Formele – Armonia dintre mișcare și relaxare, focalizare și acțiune, sunt combinațiile care exprimă caracterul nonșalant și sofisticat al eleganței. Sacourile sunt încă odată exemplul de eleganță sartorială, ce urmează limbajul corpului pentru a accentua trupul masculin cu linii exacte și țesături naturale prețioase. Împreună cu sacoul, o varietate de forme și inspirații din cadrul colecției sunt aduse împreună – potrivite pentru petrecerea timpului liber sau pentru asortarea la un pantalon, care, îmbogățit cu o serie de pliuri, tăieturi și buzunare largi, își asumă rolul fundamental al unui stil deja implementat, atât în reinterpretarea modernă a costumului, cât și al tricoturilor ușoare sau al noilor accesorii ce fac parte din cadrul acestei colecții. Detaliile – Fiecare detaliu al colecției, de la tricouri până la pantaloni, de la tricoturi la sacouri, se prezintă cu elemente de cusătură și nasturi de primă clasă, ceea ce ce le face unice printr-un contrast subtil între măiestria artizanală și “atingerea” stilului contemporan. Nasturii sunt realizați din metal, cu detalii din argint, auriu sau nuanțe mai întunecate, în special pentru sacouri, costume, pantaloni și denimuri. Detaliile joacă un rol esențial și în ceea ce privește încălțămintea, în special al pantofilor sport, acolo unde combinația de materiale și culori nu sunt întotdeauna contrastante, încapsulând astfel un echilibrul perfect al dinamismului elegant al colecției. Reamintim, ținutele Brunello Cucinelli sunt disponibile în Calea Dorobanți 198. Mai multe detalii aici (www.brunellocucinelli.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here