Brunello Cucinelli, eleganță și confort

0
4

O convergență rafinată de eleganță și confort este caracteristica distinctivă a colecției de toamnă/iarnă (2019) pentru bărbați. Semnătura Brunello Cucinelli este îmbogățită cu o varietate de volume noi și combinații care revoluționează stilul și icon-ul anilor 1950, o perioadă în care generațiile noi au revoluționat tradițiile de croitorie prin introducerea elementelor neconvenționale și a fuziunilor creative, respectând în același timp codurile obișnuite de îmbrăcăminte.

Conceptul de costum Brunello Cucinelli este semnificativ pentru a ilustra inovația stilistică: nu doar un stil interpretat după canoanele oficiale, ci expresia zilnică a unei abordări relaxante, cu un spirit versatil realizat cu ajutorul pantalonilor contur și a combinațiilor de tricoturi, cămăși casual și paltoane largi. Elementul cheie din garderoba unui bărbat este jacheta, o piesă personalizată care îmbunătățește linia trupului masculin și se pretează la combinații cu diferite articole de volum mai soft. Toate categoriile sunt îmbunătățite cu o formă nouă și ușoară: pantalonii, clasici și sportivi, în care pliurile formează punctul de convergență dintre tradiție și o siluetă modernă, confortabilă. Paltoanele luxoase sunt supradimensionate, în timp ce ținutele exterioare deconstruite dezvăluie un fler contemporan, cu linii moi, drepte, perfect dimensionate pentru o îmbrăcăminte de iarnă stratificată. În tot acest timp, paleta de culori explorează liniile neutre: gri metropolitan și perle, de la albastru nobil și culori palide, până la cele mai intense și întunecate nuanțe și, mai presus de toate, bejul…. un adevărat “rege” al sezonului, el variind de la nuanțe foarte tari și până la cele calde. Selecția culorilor de sezon se concentrează asupra nuanțelor calde de roșu – barolo și vin, violet – stafide și afine, cu adaos de nuanțe elegante de verde și albastru. De asemenea, farmecul sofisticat al tricoturilor tradiționale sunt un recurs contemporan în noua colecție capsulă, ceea ce oferă o formă de petrecere a timpului liber, caracterizată prin contururi ușor mai moi, mai clare, sporind calitatea fibrelor naturale și modernizând categoria mărcii italiene.

Dungile sunt prezente mai ales în detaliile puloverelor în formă rotundă sau V la gât. De la firele ușoare și până la cele mai calde, culorile sunt îmbogățite cu efectele decolorate ale acestui mélange al tricoturilor. Firele Mouliné înfrumusețează textura tricouturilor clasice ale unui jerseu clasic sau a unui pulorver de tip pescar. Combinațiile rafinate de volume sunt însoțite de confort și lux, o caracteritiscă a întregii colecții de sezon, materialele oferind o linie moale și confortabilă. Modelele clasice sunt redescoperite cu ajutorul texturilor și a efectelor noi, subtile și discrete. Cămășile se prezintă cu dungi colorate, pantalonii și denimurile vin în nuanțe vii, completând echilibrul armonios al tuturor ținutelor. O combinație ideală de greutate și eleganță caracterizează această colecție, ea fiind concepută pentru a fi purtată pe parcursul tuturor formelor de timp. Pielea de căprioară și nabuck-ul, pielea de nappa preiau tonurile calde de coniac, aceste elemente fiind completate de vicuña. O gamă largă de tricoturi și bluze din bumbac și cașmir se alătură secțiunii de călătorie, completând astfel stilul relaxat și distinctiv al colecției. Inserțiile din nylon și catifea sporesc detaliile noilor modele, de la bluzele confortabile și până la îmbrăcămintea exterioară – proiectată cu ajutorul țesăturilor tehnice. În fine, colecția este îmbogățită de o gamă largă de accesorii, complementare stilului natural al lui Brunello Cucinelli, materialele naturale prețioase fiind îmbogățite printr-un proces artizanal remarcabil. Colecțiile Brunello Cucinelli sunt disponibile și în România, magazinul fiind situat în Calea Dorobanților Nr. 198, sector 1, București. Mai multe detalii despre colecție sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here