Brunello Cucinelli, despre eleganța relaxată!

0
113
Brunello Cucinelli (colecție toamnă/iarnă 2021)

Brunello Cucinelli a ales să-și prezinte colecția masculină la Solomeo (Umbria, Italia), evenimentul fiind reaalizat cu sprijinul platformei digitale Pitti Connect. O prezentare marcată de dorința revenirii la normal și de susținere a modei italiene, după cum mărtuisește designer-ul italian într-un interviu prin intermediul Zoom: “Doresc să-mi arăt sprijinul total pentru sistemul de modă italian și să trimit un mesaj de speranță și recuperare rapidă în viitor”.

Brunello Cucinelli (FW 2021)

O colecție ce îmbină ținute relaxate, casual, pulovere sau costume formale, toate beneficind de tonuri naturale. Punctul forte al mărcii constă în reglajul fin al ținutelor – de la sezon la sezon – bogatele arhive ale mărcii fiind un atu în plus. O notă în plus este dată de nuanțele de verde, introduce în acest sezon ca o noutate. Conform designer-ului, deși bărbații sunt mult mai conservatori decât femeile când vine vorba de tendințe, dorința de noutate va prevala cu siguranță în viitorul apropiat, fiind un semn al aprecierii reînnoite pentru interacțiunea socială.

Mai multe știri din industrie AICI

Un elemenent inovativ care poate marca o plăcere nevinovată, recuperată după o perioadă tulbure în existența umanității, chiar dacă tonurile sunt maim ult associate cu stilurile de stradă propuse la Pitti Uomo. Conceptul de eleganță relaxată este intrinsec stilului Cucinelli, astfel încât preocuparea pentru confort a fost abordată doar tangential în această colecție. Digitalizare acestei perioade a adus un fel de indulgență neferictă în autoprezentarea neglijentă – ca să folosim cuvintele sale – ceea ce constituie o anatemă absolută pentru designer-ul de origine italiană.

Brunello Cucinelli. (FW 2021)

Designer-ul recunoaște că luxoasele pulovere din alpaca și tricoturile din cașmir – aferente sezonului – au fost propuse într-o versiune mai mare decât în trecut. Paltoanele sunt mult mai slim și apropiate de linia corpului; jachetele din cașmir tricotat sunt  căptușite, pentru a nu arăta bombate atunci când sunt purtate peste un smoking elegant din catifea, rezultatul fiind unul extrem de plăcut privirii. Perspectiva lui Brunello Cucinelli este una ferm-optimistă; el crede că ne vom recupera complet și, cu siguranță, mult mai devreme decât este prevăzut.

Mai multe știri din auto AICI

“Vaccinul este punctul de cotitură”, spune el. “Tatăl meu – în vârstă de 99 ani – spune că trăim astăzi același tip de eliberare experimentată de oameni după încheierea celui de-al doilea război mondial”, continua designer-ul. psionat de filozofie, Brunello Cucinelli își fundamentează opiniile cu citate din autorii săi preferați: “Sf. Augustin a spus că durerea este cel mai mare maestru. Ne-am speriat și ne temem încă; ne-am schimbat profund”. “Trebuie să readucem în viața noastră bucuria de a trăi, după cum o spune și Sf. Benedict”. Detalii Brunello Cucinelli AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here