Brunello Cucinelli, colecție-capsulă din cașmir!

0
638
Brunello Cucinelli - NeverEnding Stories

Brunello Cucinelli ne-a obișnuit de-a lungul anilor cu tonurile în culoarea pământului și cașmirul de cea mai bună calitate. Astăzi, într-un an marcat de dificultăți economice și sanitare, marca florentină oferă clienților săi cele două elemente într-un singur produs, o colecție-capsulă visătoare, perfectă pentru sezonul de iarnă. Piesele sunt inspirate din dragostea lui B. Cucinelli pentru tradițiile ancestrale ale literaturii și filozofiei – de aici și numele NeverEnding Stories – designer-ul propunându-și să ceeze elemente de garderobă la fel de durabile.

Brunello Cucinelli – Colecție capsulă NeverEnding Stories

Și, cum știm că aceste piese sunt realizate la nivelul de calitate al mărcii – identic cu manuscrisele care inspiră munca lui Brunello Cucinelli – ele nu pot fi decât unele excepționale. O mișcare inteligentă, dacă luăm în considerare problemele de anul acesta, oferind fanilor mărcii piese vestimentare confortabile și ușor de purtat. Nimic nu este mai plăcut decât să îmbraci un pulover moale din cașmir sau cu o ținută de birou perfecta pentru biroul mai puțin luxos de acasă. Ținute care spun povestea credințelor filozofice ale lui Cucinelli, arătând totodată și o parte din istoria mărcii omonime. Astfel, puloverele sunt parte integrantă a identității sale, ele fiind prezente în liniile designer-ului încă de la lansarea business-ului – petrecută în anul 1978.

O epocă când el a adoptat o nouă abordare, aceea a aplicării culorilor strălucitoare la puloverele din cașmir și care s-a dovedit a fi extrem de reușită pentru tânăra marcă. Tricoturile din cașmir au fost un element de bază încă de atunci și se bucură și astăzi de o loialitate exemplară printre crațiile designer-ului. Versiuni care s-au bucurat de atenția lui chiar și în cele mai neașteptate moduri, la finalul anilor 1980 el înființând un atelier de recondiționat deșeurile rezultate în producția unor astfel de piese, Cucinelli fiind cunoscut pentru atenția acordată problemelor ecologice. În fine, nu ne rămâne decât să vă îndreptăm către magazinul Brunello Cucinelli din Calea Dorobanților 133, locul d eunde se pot achizționa excepționalele piese vestimentare. Detalii aici: BRUNELLO CUCINELLI

Mai multe informații aici: WATCHES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.