British Airways, meniuri noi la clasa business!

0
19
British Airways a lansat noile meniuri Club World

Compania aeriană British Airways a anunțat readucerea serviciului de masă Club World la bordul avioanelor sale. Serviciul urmează să fie disponibil doar în cazul zborurilor pe distanțe lungi și include meniuri de tip brasserie!

Zonă îmbarcare (foto British Airways)

Serviciul a fost simplificat la începutul pandemiei de Covid-19 pentru a limita interacțiunea dintre călători și echipaj. Odată cu ridicarea restricțiilor, serviciul de masă urmează să includă diferite feluri de mâncare, acestea fiind servite individual. De asemenea, prezentarea meniului a fost mult îmbunătățită, pasagerii urmând să se bucure de aspectul rafinat al mâncării. Inclusiv gama de opțiuni a fost completată cu noi produse.

Meniul

Cu opțiuni de meniu îmbunătățite, la bordul avioanelor se regăsesc supe cu anghinare și parmezan cu crutoane de secară. Totodată, desertul este și el completat, pasagerii putând să guste din ștrudelul cu mere, acoperit cu sos de vanilie. Conform reprezentanților companiei, meniul va fi sezonier, dar va fi construit cu accent pe ingredient provenite din Regatul Unit. Foarte firesc zicem noi, ținând cont de originea britanică a companiei aeriene.

Meniu Club World (foto British Airways)

Plecând de la specificul britanic, clienții vor putea servi “British Original Cottage Pie” sau “Fondant de cicocolată cu crème anglaise”. În plus, compania aeriană va oferi meniuri cu variații regionale, cu preparate adaptate rutelor specifice. Iar aici putem menționa “Mahi-Mahi” la grătar cu lămâie și ierburi, meniu adaptat pentru zborurile sale din zona Caraibelor. Dacă zburați spre subcontinentul Indian, atunci puteți servi “Pui dum biryani”.

Servicii

O altă modificare importantă este și serviciul expres pentru zborurile de seară, pasagerii putând să-și maximizeze orele de odihnă. Revenind la meniurile oferite de Club World, trebuie spus că acestea au fost realizate cu sprijinul unor bucătari renumiți. Totodată, ele sunt însoțite de un mix de băuturi atent alese, compania testând diferite variații de asociere. În fine, British Airways oferă o zonă specială în cadrul Heathrow Terminal 5.

Detalii marcă aici – AIRWAYS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.